TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Spy Emergency 2008, czy warto?

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Spy Emergency 2008, czy warto?

Postprzez Lucassith » 15 Lip 2008, 17:29

PostUA:

Witam, Co sądzicie o tym programie "Spy Emergency 2008". Słyszałem o nim wiele dobrego jak i złego. Dobre: Mnóstwo sygnatur, Doskonała wykrywalność, Małe zużycie komputera, i wiele innych. Złe: Podobno podczas de instalacji przy uruchamianiu komputera wyświetla niebieski obraz z treścią że został odinstalowany co może być mało komfortowe. Wiec czy warto? A może da się usunąć tą informacje przy starcie systemu?

Pozdrawiam
Lucassith
Lucassith
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2008, 06:57

Postprzez LucaS » 20 Lip 2008, 23:50

PostUA:

Jeden głupi komunikat wg mnie niech sobie będzie - najważniejsze jest bezpieczeństwo dzięki temu programowi zapewnionemu przez to, co napisałeś, czyli mnóstwo sygnatur, doskonała wykrywalność, małe zużycie komputera (chyba powinno być "małe użycie zasobów komputera). Poza tym, nie wierzę, że po odinstalowaniu tego programu potem za każdym razem wywala komunikat przy włączaniu systemu, że odinstalowano ten progs - jakaś ściema to musi być. A nawet jeśli to na pewno gdzieś w rejestrze można to usunąć.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Lucassith » 25 Lip 2008, 13:20

PostUA:

Dzięki, zostałem przy programie a miałem do wyboru SUPERantispyware i właśnie Spy Emergency 2008. To z tym komunikatem okazało się tylko przy wersjach testowych, 30 dniowych. Komputer ma się wspaniale i "zużycie zasobów komputera" też :)

Dzięki LucaS
Lucassith
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2008, 06:57

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]