Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Spy Emergency 2008, czy warto?

15 Lip 2008, 17:29

Witam, Co sądzicie o tym programie "Spy Emergency 2008". Słyszałem o nim wiele dobrego jak i złego. Dobre: Mnóstwo sygnatur, Doskonała wykrywalność, Małe zużycie komputera, i wiele innych. Złe: Podobno podczas de instalacji przy uruchamianiu komputera wyświetla niebieski obraz z treścią że został odinstalowany co może być mało komfortowe. Wiec czy warto? A może da się usunąć tą informacje przy starcie systemu?

Pozdrawiam
Lucassith

20 Lip 2008, 23:50

Jeden głupi komunikat wg mnie niech sobie będzie - najważniejsze jest bezpieczeństwo dzięki temu programowi zapewnionemu przez to, co napisałeś, czyli mnóstwo sygnatur, doskonała wykrywalność, małe zużycie komputera (chyba powinno być "małe użycie zasobów komputera). Poza tym, nie wierzę, że po odinstalowaniu tego programu potem za każdym razem wywala komunikat przy włączaniu systemu, że odinstalowano ten progs - jakaś ściema to musi być. A nawet jeśli to na pewno gdzieś w rejestrze można to usunąć.

25 Lip 2008, 13:20

Dzięki, zostałem przy programie a miałem do wyboru SUPERantispyware i właśnie Spy Emergency 2008. To z tym komunikatem okazało się tylko przy wersjach testowych, 30 dniowych. Komputer ma się wspaniale i "zużycie zasobów komputera" też :)

Dzięki LucaS
Wyślij odpowiedź