TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Spybot - Search & Destroy vs Ad-Aware SE Professional 1.

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Spybot - Search & Destroy vs Ad-Aware SE Professional 1.

Postprzez darek1991 » 15 Sie 2008, 12:28

PostUA:

Mam taki problem nie mogę pobrać na mojego kompa aktualizacji do ad-aware 1.06, z jednej wypowiedzi na jakimś forum przeczytałem, ze wsparcie od strony lavasoftu zostało zakończone, a aktualizacje ma z 2006 roku bo dopiero czwarty miesiąc mam neta. Wiem, ze są nowsze wersje (2007 no i chyba 2008), ale są ponoć pamięciożerne i nieskuteczne, choć z chęcią usłyszę wasze komentarze na ten temat.Ad-aware jest przejrzysty i łatwy w obsłudze i za to go cenie no ale skuteczność jest dla mnie najważniejsza. Ponoć dobry jest Spybot - Search & Destroy, mam go na kompie ale robi długo skana i mam raczej srednie odczucie wolałbym ad-aware1.06.
no i takie pytanko jak mogę wyłączyć uruchamianie się spybot s&d razem z systemem win xp
darek1991
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Lip 2008, 00:01
Miejscowość: wielkopolska

Postprzez huber2t » 15 Sie 2008, 12:54

PostUA:

Polecam ci wziać Ad Aware 2007, nie jest pamięciożerny, a jest dużo lepszy od swojej poprzedniej wersji, Spybot moim zdaniem mu nie dorównuje, mam dwa i dlatego mam takie odczucia
Awatar użytkownika
huber2t
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Mar 2008, 10:07
Pochwały: 42

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników