TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
miałem już wczesniej spyware doctor no ale robiłem format i jusz nie mam....więc ściągnełem go na nowo...no ale po instalacji i skanowaniu okazało się ze musze podać: license name i license code....jak by ktoś miał to to niech poda ...albo może ktoś zna inne rozwiązenie np. ma link do strony gdzie można sciagnać spyware doctor ale bez tego wszystkiego poprostu sciagasz, instalujesz i skanujesz
......sorka ze tak późnmo odpisuje...mam wersje 3.5 a pozatym to nie ma różnicy jaka sie ma wersje...potrzebuje license code....moge sie zarejestrowac online ale cos nie mogem...