avast wykrył mi ze cos jest nie tak z ta strona i posiada jakies złosliwe opogramowanie które szkodzi PC. Oczywiscie automatycznie zamknołem dostep do tej witryny i rozłaczyłem sie z nie tak jak wskazywał na to antywirós.
Okazało sie ze mój PC jest zainfekowany oprogrmowanie spyware.
Hmm pomyslałem sobie Nic takiego.
Przeskanowałem system programem "TrojanHunter" wykrył mi cos takiego: "Found possible trojan file: C:\WINDOWS\system32\drwatson32.exe (Suspicious: UPX-packed file in Windows System folder)"
Przeskanowąłem pc takze programem:Ad-Adware SE personal
który słuzy do usuwania własnie takich szpiegowskich plików głównie spyware. Okazało sie ze on takze wykrył kilka plików o nazwie :"drwatson" , "drwatson32" itp .
Usunołem te pliki . Ale system nadal pokazywał mi ze moj pc jest zainfekowany. przeskaniowałem ponowanie tymi programami i co sie okazuje problem wystepuje nadal tak jak by te pliki sie odradzały. I tak dzieje sie zawsze gdy skanuje potem usuwam programy te w statusie opisuja ze wszytko jest OK a pc nie zawiera juz zadnego spyware. ale gdy znów skanuje programy te znajduja ponowainie pliki "drwatson"itp. usuwam je i NIc znów to samo.
Próbowąłem nawet recznie je usunac czyli wszedłem do lokalizacji gdzie znajduja sie te pliki czyli "drwatson" usunałem je . i przeschwile ich nie było , lecz niestety one znów sie pokazały. A gdy uruchamiam pc od nowa system pokazuje ze pc jest zainfekowany.
Dodam takze ze skanowałem avastem i nic to nie dało.!!!
Skanuje ponowinie avastem tym razem gruntownie mysle ze i to nic nie da.

pomuzcie

Skonowąłem takze antywirósami ON-line lecz to takze nic nie dało.