TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Stalker Clear Sky

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Stalker Clear Sky

Postprzez JerryL » 14 Sie 2008, 23:14

PostUA:

Jak zapatrujecie się na tą gierkę? Jestem ciekaw co z wyjdzie tej zmiany z dodatku na osobną grę. Nie mniej z niecierpliwością czekam na premiere :)
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Sty 2008, 04:27

Postprzez murarz777 » 15 Sie 2008, 01:16

PostUA:

Moim zdaniem będzie dobrze nowe rzeczy itp polepszona grafa i optymalizacja no same plusy jak na razie :)
Wszystko ulegnie zmianie no może większość :D
podziemia Prypeci już się doczekać nie mogę :roll:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Re: Stalker Clear Sky

Postprzez Fisher » 31 Sie 2008, 18:25

PostUA:

To wiadomo nowsza wersja Clear Sky nastawiona jest niestety na directx 10 co powoduje wieksza wymagania sprzetowe. Ma byc sporo dodatkow m.in. pieknej jakosci deszcz czy nowo oswietlone lokacje. Tutaj ostatnio w necie sie pojawil najswiezszy filmik http://br.youtube.com/watch?v=YeBM8cUjpvM
Fisher
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Lut 2008, 23:01

Postprzez Dawid255151 » 01 Wrz 2008, 12:13

PostUA:

Oglądając film tej gry na youtube, to stwierdzam że gra jest podobna do Call Of Duty będę musiał w nią zagrać :D
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez JerryL » 02 Wrz 2008, 01:33

PostUA:

Bez przesady, Stalker Clear Sky ma podobne wymagania co poprzednik tyle że z możliwością grania pod dx 10 na Viście. Chociaż tak czy siak lepszy dx nie wprowadza aż tak dużych zmian żebyśmy mieli załamywać ręce. Ja tam się w pełni ciesze z mojego xp i dx 9 :)

Kod: Zaznacz wszystko
http://www.gram.pl/news_8gzeHei3_Tydzien_z_gra_S_T_A_L_K_E_R_Czyste_Niebo_8211_dzien_1.html
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez murarz777 » 02 Wrz 2008, 15:28

PostUA:

Gdyby przesadzili z wymaganiami (DX10) to by stracili połowę graczy mnie bardziej martwi optymalizacja silnika gry.
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez JerryL » 03 Wrz 2008, 05:03

PostUA:

Wszystko jest ok jeżeli grasz tylko na HIGH i bez maksymalnej jakości oświetlenia i cieni. To pochłania najwięcej fps. Ale niedługo na bank pojawią się patche optymalizujące i wsio będzie śmigać na dużo słabszych kompach.

http://www.gram.pl/art_8A7iJ,3_Dzien_drugi_Bagna.html
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez JerryL » 15 Wrz 2008, 03:22

PostUA:

http://www.gram.pl/art_8A7iG,0_Tydzien_z_gra_S_T_A_L_K_E_R_Czyste_Niebo.html

Reszta opowiadania i recenzja, nie będę komentował, gra mówi sama za siebie :P Szkoda tylko że nie mam kolekcjonerki, no ale urok z grania wcale nie jest mniejszy.
JerryL
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]