witam, jakiś czas temu komputer sie zasmiecil(ale juz po klopocie) jednak zostalo jedno co bylo rowno z pojawieniem sie tego zasmiecenia - system baaardzo dlugo sie wczytuje(okienko "zapraszamy" jest dluzej nizzwykle, to samo po zniknięciu tego okienka, wolno wszystko idzie), z zamykaniem systemu to samo - powoli powoli powoli. Jakby bylo malo to tez stan wstrzymania mi gdzies sie podzial, gdy zaznaczam aby przeszedl na wstrzymanie to pojawia sie okienko ze przechodzi i na tym sie konczy, moge czekac i czekac... na innym forum pisali mi ze to moze byc od sterownikow do karty graficznej bo mieli ten sam klopot(tylko jak mogly zniknac sterowniki ktore mialem???) no wiec instaluje sterowniki i mam taki cus: Internal Failure- Error Number: 0x80040707, wciskam OK to jeszcze raz to samo wyskakuje, jeszcze raz OK i wyskakuje to: Severe- ISLAYER.DLL not loaded into memory, następnie- Unhandled Exception- Error Number: 0x80040702. Discription: Failed to load dll: ISLAYER. i moze mi ktos napisac o co tu chodzi? w załączniku jeszcze daje zdjecie w ktorym zaznaczylem czerwonym cztery elementu startowe ktorych raczej wczesniej nie mialem, moze to przez to niema wstrzymania i start jest taki wolny?

z gory bardzo dziekuje za poswiecenie jakiejklowiek chwilki na ten temat