Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

STEAM-problem z wyświetleniem

23 Paź 2015, 21:49

Witam,
Mam pewien problem, otóż straciłem hasło do steam-a. Problem polega także na tym, że na odzyskiwaniu hasła ze strony steam pojawia się opcja wysłania go ale na stary adres e-mail, nie wiem dlaczego automatycznie po jego zmianie nie został zaktualizowany na mój. (Kupiłem konto z grą). Ale chodzi mi o opcję ratunku którą jest w programie STEAM "Nie mogę się zalogować". Niestety po kliknięciu w nią pojawia się pusta ramka, nic się więcej nie pokazuje. Czy ktoś wie czego to może być wina? Próbując na drugim laptopie efekt był taki sam.
Załączniki
Bez tytułu.png
Bez tytułu.png (205.31 KiB) Obejrzany 10883 razy

Re: STEAM-problem z wyświetleniem

23 Paź 2015, 22:15

Spróbuj wyłączyć antywirusa.

23 Paź 2015, 22:44

nic niestety to nie dało

23 Paź 2015, 23:11

Zrób to logując się przez przeglądarkę, klient Steama to kompletne dno.

23 Paź 2015, 23:14

No cóż, dzięki za pomoc chyba już nie odzyskam konta

24 Paź 2015, 12:23

A w to akurat nie wątpię. Możesz jeszcze spróbować wysłać bilecik (ticket) do supportu Valve, ale jest całkiem spora szansa, że nie odpowiedzą ci już w tym miesiącu, jeśli to się w ogóle stanie :)

26 Paź 2015, 11:02

Zaloguj się przez przeglądarkę do pomocy Steam. Pamiętaj, że tam masz osobne konto, czyli musisz stworzyć nowe, jeżeli nigdy tego nie robiłeś. Następnie piszesz ticket, w przeciagu tygodnia powinni Ci odpowiedzieć. Możesz po polsku, mają tam polskich konsultantów.

Tutaj masz więcej na temat odzyskiwania konta - https://www.instalki.pl/demonstracje/in ... steam.html

26 Paź 2015, 19:28

dzięki za pomoc :) gram narazie na drugim koncie, zobaczymy co odpisze valve :)
Wyślij odpowiedź