TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

sterownik ati radeon

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

sterownik ati radeon

Postprzez bobi_ » 09 Mar 2007, 13:06

PostUA:

Witam.Jestem tu nowy...Mam pwna prosbe..niedawno zakupiłem laptopa firmy asus i niestety przez swoja nieudolnosc jakos odinstalowalem sterownik od kart graficznej typ karty to ati Mobility radeonX1100 zintegrowana z plyta glowna.Co moge zrobic aby ten sterownik odzyskac ??Na płycie go nie mam albo zle szukam.Nie jestem specem od komputerow.Pomozcie prosze.
bobi_
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Mar 2007, 12:46

Postprzez buzu » 09 Mar 2007, 22:47

PostUA:

Sterownik jest na płycie.Musisz się trochę wysilić.Byc może w katalogu VGA
Ps.jeżeli sterownnik nie został usunięty (skasowany) tylko odinstalowany to menadżer dodawania nowego sprzętu powinien sam go odnależć na twardzielu.Może da się go przywrócić w menadżerze urządzeń.
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Postprzez bobi_ » 10 Mar 2007, 17:51

PostUA:

Dzieki juz wczoraj znalazlem na płycie w katalogu VGA:)
bobi_
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Mar 2007, 12:46

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]