TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

sterownik do karty sieciowej w laptopie ???

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

sterownik do karty sieciowej w laptopie ???

Postprzez RoMo » 19 Kwi 2007, 23:46

PostUA:

wiec tak mam laptopa toshibe i robiłem w nim formata był on zakupieony w stanach wiec plytke ma orginalnba i na piracie windowsie ona sie nie chce odpalic i nei mam zadnych sterownikow potrzeby jedy jest mi do karty sie sieciowej zeby połaczyc sie z nete a reszte to juz sobie sam posciaga z neta.

TOSHIBA intel centrino, procek 1,8

sciagłem jakies sterowniki ze stronki polskiej toshiby ale nic nie pomogło, a w kompie nie ma nigdzie napisane jaka to jest karta :/
RoMo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Kwi 2007, 23:41
Miejscowość: Nowy Sacz

Postprzez jonny » 20 Kwi 2007, 08:08

PostUA:

Zainstaluj http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dition.php

a sie dowiesz co masz w kompie.
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez marjan2003 » 29 Sie 2007, 11:02

PostUA:

Nie chciałem zakładać nowego tematu, a mam również problez z karta. Pokazuje mi się komunikat, że nie opro gramowania w wersji 11.1.1.16 i każe mi zainstalować wersję 10.0.0.X lub 10.1.0.X. Pomóżcie. Próbowałem na stronie producenta, ale nie znalazlem tej wersji. Mam Intela(R) PRO/Wirelass 3945ABG Network Connection.
marjan2003
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Sie 2007, 09:04

Postprzez jonny » 29 Sie 2007, 23:21

PostUA:

marjan2003 napisał(a):Nie chciałem zakładać nowego tematu, a mam również problez z karta. Pokazuje mi się komunikat, że nie opro gramowania w wersji 11.1.1.16 i każe mi zainstalować wersję 10.0.0.X lub 10.1.0.X. Pomóżcie. Próbowałem na stronie producenta, ale nie znalazlem tej wersji. Mam Intela(R) PRO/Wirelass 3945ABG Network Connection.

Ja znalazłem to , zobacz:

http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... bmit=Go%21
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników