Problem wyskakuje w różnych grach, z tych ostatnich/nowszych np. CS GO, Overwatch. Problem jest niezmiennie, nieważne od wersji sterowników (sprawdzałem na 34x. i 35x.) i występuje na Win7 (w różnych konfiguracjach jeśli chodzi o updejty). W niektórych grach pomaga wyłączenie SLI ale nie we wszystkich i poza tym to raczej nie jest dobre rozwiązanie

Chciałem was prosić o pomoc ponieważ mnie skończył się już pomysły ... sprawdzałem różne wersje sterowników, bawiłem się w panelu nvidii (preferowana maksymalna wydajność itp. itd.), googlowałem, szukałem na jutubie, próbowałem tego: https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/2665946
Najśmieszniejsze jest to, że widzę po sieci, że ten problem jest popularny zarówno na PC'tach jak i laptopach, tak samo Win7 jak i Win10 i to niezmiennie nawet od sterowników 31x. i nikt nie odnalazł rozwiązania ... Dodam jeszcze, że przy dwóch laptopach wywala sterowniki w różnych momentach przy różnych grach także nawet ciężko jest znaleźć jakiś punkt wspólny

Z rozwiązań których jeszcze nie próbowałem prócz tych które wypisałem to podniesienie napięcia na kartach, ponieważ są to laptopy i jednak chciałem tego uniknąć.
Czy może ktoś z was ma jakikolwiek pomysł ? xd
Z góry dziękuję za pomoc i Pozdrawiam