TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Sterowniki do drukarki HP 3820

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Sterowniki do drukarki HP 3820

Postprzez żyraffka13 » 06 Maj 2011, 14:16

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322)

witam!!!!!!!
jestem tutaj nowa i z góry bardzo przepraszam ze sie tutaj wpisuje ale jak widze nie ma działu odpowiedniego dla mnie:(
chodzi mi o sterowniki do drukarki HP 3820 I KOLEJNA WAZNA SPRAWA TO TO ZE TUSZE KTORE ŁADUJE DO OWEJ DRUKARKI NIE CHODZA?????????dlaczego?????????? z góry dziekuje:)
żyraffka13
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Maj 2011, 14:09

Re: Sterowniki do drukarki HP 3820

Postprzez kominekl » 06 Maj 2011, 14:38

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0) Gecko/20100101 Firefox/4.0

Postaramy się ci pomóc :). Sterowniki znajdziesz tu -> http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... duct=75045. Co do problemu z tuszem to próbowałaś pożyczyć od kogoś w 100% działający tusz? Jeśli tak to spróbuj go najpierw wyciągnąć i przejedź nim po kartce papieru , jeśli glowica jest w porządku zostawi duży ślad już pod małym naciskiem.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Re: Sterowniki do drukarki HP 3820

Postprzez Palacio » 06 Maj 2011, 20:28

PostUA: Opera/9.64 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1

żyraffka13 napisał(a):witam!!!!!!!
jestem tutaj nowa i z góry bardzo przepraszam ze sie tutaj wpisuje ale jak widze nie ma działu odpowiedniego dla mnie:(
chodzi mi o sterowniki do drukarki HP 3820 I KOLEJNA WAZNA SPRAWA TO TO ZE TUSZE KTORE ŁADUJE DO OWEJ DRUKARKI NIE CHODZA?????????dlaczego?????????? z góry dziekuje:)

Więcej szczegółów odnośnie problemu. Domniemywam, że stwierdzenie tusze "nie chodzą" zostało stworzone przez instalacją sterownika, tak :?:
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]