Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Sterowniki do drukarki HP 3820

06 Maj 2011, 14:16

witam!!!!!!!
jestem tutaj nowa i z góry bardzo przepraszam ze sie tutaj wpisuje ale jak widze nie ma działu odpowiedniego dla mnie:(
chodzi mi o sterowniki do drukarki HP 3820 I KOLEJNA WAZNA SPRAWA TO TO ZE TUSZE KTORE ŁADUJE DO OWEJ DRUKARKI NIE CHODZA?????????dlaczego?????????? z góry dziekuje:)

Re: Sterowniki do drukarki HP 3820

06 Maj 2011, 14:38

Postaramy się ci pomóc :). Sterowniki znajdziesz tu -> http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... duct=75045. Co do problemu z tuszem to próbowałaś pożyczyć od kogoś w 100% działający tusz? Jeśli tak to spróbuj go najpierw wyciągnąć i przejedź nim po kartce papieru , jeśli glowica jest w porządku zostawi duży ślad już pod małym naciskiem.

Re: Sterowniki do drukarki HP 3820

06 Maj 2011, 20:28

żyraffka13 napisał(a):witam!!!!!!!
jestem tutaj nowa i z góry bardzo przepraszam ze sie tutaj wpisuje ale jak widze nie ma działu odpowiedniego dla mnie:(
chodzi mi o sterowniki do drukarki HP 3820 I KOLEJNA WAZNA SPRAWA TO TO ZE TUSZE KTORE ŁADUJE DO OWEJ DRUKARKI NIE CHODZA?????????dlaczego?????????? z góry dziekuje:)

Więcej szczegółów odnośnie problemu. Domniemywam, że stwierdzenie tusze "nie chodzą" zostało stworzone przez instalacją sterownika, tak :?:
Wyślij odpowiedź