TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Sterowniki do drukarki LEXMARK X3350 Series

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Sterowniki do drukarki LEXMARK X3350 Series

Postprzez Sica » 05 Paź 2007, 17:27

PostUA:

Witam :) chcialbym prosić o pomoc w sprawie wyszukania sterownikow instalacyjnych do mojej drukarki LEXMARK X3350 Series. Kto mógłby mi w tym pomóc to bardzo z góry dziękuje i prosze o pomoc :)
Sica
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Paź 2007, 17:20

Postprzez VampirLord » 05 Paź 2007, 18:47

PostUA:

http://downloads.lexmark.com/cgi-perl/d ... &&req=:::::

jesli nie ta top podaj jaka ta drukarka to ci pomoge
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez Sica » 08 Paź 2007, 20:50

PostUA:

jak dałem do pobierania to wyskoczył jakiś błąd ale pobieram sterowniki do 3300 series i zobacze czy bedzie śmigać jak tak to dam ci znać:) jak sie daje pochwałe bo jestem nowy i jeszcze nie wiem??
Sica
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Paź 2007, 17:20

Postprzez destyny » 08 Paź 2007, 23:10

PostUA:

Sica napisał(a):jak dałem do pobierania to wyskoczył jakiś błąd ale pobieram sterowniki do 3300 series i zobacze czy bedzie śmigać jak tak to dam ci znać:) jak sie daje pochwałe bo jestem nowy i jeszcze nie wiem??

Proszę przeczytać Ten Temacik .

Pozdrawiam :) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]