TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
kupiłem sobie gamepada tracer turbo shock i nie moge zainstalowac sterowników do niego nie wiem co zrobic może ktoś miał taki sam problem
albo ma sterowniki do tego pada??
Co sie dzieje podczas instalacji sterownikow,instaluje sie cos i przerywa instalacjeczy jak.Opisz dokladnie w czym problem i podaj dokladnie co to za pad.
jak instalowałem na innym kompie to zainstalowałem sterownik podpiołem pada ipisało "sprzęt jest gotowy do urzytku" i w opcjach gier był ten pad. A na moim kompie instaluje sterowniki podpinam pada pisze "znaleziono nowy sprzęt" i włącza sie "kreator znajdowania nowego sprzętu" a na innym komputerze sie to nie wyświetlało i daje "zajnstaluj oprogramowanie automatycznie" i pisze "kreator instaluje oprogramowanie" "urządzenie USB interfejsu HID" i na końcu nie chce sie skopiowa ani z płyty ani z pliku prosze o pomoc!
w tym kreatorze pisze żebym wybrał sterownik z wybranej lokalizacji lub z płyty i jak nawet skopiowałem na dysk jak daje przeglądaj to tego nie wyswietla a nie moge zmienic typu pliku