Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
24 Sie 2007, 10:56
kupiłem sobie gamepada tracer turbo shock i nie moge zainstalowac sterowników do niego nie wiem co zrobic może ktoś miał taki sam problem
albo ma sterowniki do tego pada??
24 Sie 2007, 11:04
Co sie dzieje podczas instalacji sterownikow,instaluje sie cos i przerywa instalacjeczy jak.Opisz dokladnie w czym problem i podaj dokladnie co to za pad.
24 Sie 2007, 11:05
jak masz windows XP to nie potrzebne są sterowniki (ja miałem też gamepada i nie potrzebowałem sterowników)
24 Sie 2007, 12:12
Jeśli nie podasz nam modelu pada oraz systemu, jakiego używasz, to za dużo nie pomożemy.
24 Sie 2007, 12:15
windows XP , gamepad tracer turbo shock
24 Sie 2007, 12:20
zapewne jest to GAMEPAD TRACER TRJ-TS TURBO SHOCK i do niego nie potrzeba sterowników.
24 Sie 2007, 12:27
jak instalowałem na innym kompie to zainstalowałem sterownik podpiołem pada ipisało "sprzęt jest gotowy do urzytku" i w opcjach gier był ten pad. A na moim kompie instaluje sterowniki podpinam pada pisze "znaleziono nowy sprzęt" i włącza sie "kreator znajdowania nowego sprzętu" a na innym komputerze sie to nie wyświetlało i daje "zajnstaluj oprogramowanie automatycznie" i pisze "kreator instaluje oprogramowanie" "urządzenie USB interfejsu HID" i na końcu nie chce sie skopiowa ani z płyty ani z pliku prosze o pomoc!
24 Sie 2007, 12:35
a co sie pokazuje ?? poczekaj dłużej.
24 Sie 2007, 12:42
w tym kreatorze pisze żebym wybrał sterownik z wybranej lokalizacji lub z płyty i jak nawet skopiowałem na dysk jak daje przeglądaj to tego nie wyswietla a nie moge zmienic typu pliku
24 Sie 2007, 12:46
a nie ma tam coś takiego "zainstaluj oprogramowanie automatycznie" ?? bo jak tak to weź to i samo ci wyszuka sterowniki
24 Sie 2007, 12:49
jest i mi wyszukuje i nie znajduje i pisze żebym właśnie wybrał z płyty lub z wybranej lokaliżacji a nie moge zmienic typu pliku i na tym sie kończy