TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Sterowniki do karty muzycznej sound blaster live 5.1 digital

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Sterowniki do karty muzycznej sound blaster live 5.1 digital

Postprzez cinekk2 » 27 Lut 2007, 08:59

PostUA:

Witam.Mam nastepujacy problem Mam karte muzyczna creative sound blaster live 5.1 digital i nie wiem skad wziac sterowniki do niej prubowalem juz wszystkich jakie znalazlem miedzy innymi ze strony creative caly czas wyskakuje mi informacja ze nie wykrywa karty.Raz udalo mi sie zainstalowac jakies to znowu przy glosnikach 5.1 chodzily tylko 4glosniki bez basowego i centralnego.Probowalem juz masy ruznych sterownikow i sposobow.POMOCY!!!!!!!! :cry: :lol:
cinekk2
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Lut 2007, 08:49

Postprzez jonny » 27 Lut 2007, 09:13

PostUA:

Podawanie Ci linków do stron nie ma sensu skoro piszesz że próbowałeś róznych sterów .
Podaj dokładnie jaka to wersja SB 5.1 Live , bo wyszło kilka , jesli ktoś ma taką to może podeśle orginalne stery .
Dlaczego nie masz do niej płytki ze sterami ? jak kupiłes od kogoś to niech daje . Napewno wszystko z nią ok ?
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]