TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Siema mam mały problem po ostanim formacie nie mam głosu w kompie nie otwarza mi sie muzyka i podobne rzeczy!Mam karte Realteka ale nie wiem jakie sterowniki zainstalować bo płyte zgubiłem,ostanio jak pamietam miałem C-Media ale nie wiem gdzie i jak je znależć i nie wiem czy one napewno bedą działać!!Z góry dzieki za pomoc!!!PZDR
Nie martw się miałem podobny problem tylko, że ja posiadam Płytę. Mam tę samą kartę. Zgłoś się do serwisu po oprogramowanie do karty. lub wejdź na stronę domową producenta i pobież sterowniki do odpowiedniej karty.
http://www.realtek.com Nie więsz jaką masz kartę muzyczną sprawdz w dokumentacji sprzętu .
niemasz zainstalowanych sterowników do karty dźwiękowej to pewnie że ci niedziała też kiedyś tak miałem po formacie spróbuj ściągną z jakiegoś p2p albo ze strony producenta[/code]
Realtek ALC AC'97 Audio Driver v3.78 Najnowsze sterowniki firmy Realtek. Przeznaczone są do układów muzycznych ALC AC'97 montowanych na płytach głównych (układy ALC-1xx/2xx/6xx/8xx).