TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

STEROWNIKI DO MYSZKI PA3573-1ETA

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

STEROWNIKI DO MYSZKI PA3573-1ETA

Postprzez sobolinio1 » 21 Sty 2010, 13:57

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US) AppleWebKit/532.0 (KHTML, like Gecko) Chrome/3.0.195.38 Safari/532.0

nie mogę się połączyć z myszką bezprzewodową znajomy odinstalowywał mi niepotrzebne programy z toshiba satellite a300-1lt po kilku dniach użytkowania nie mogę się połączyć z myszką czy mógł mi odinstalować przez przypadek sterownik?aha jeszcze jedno nie mogę też wykryć myszki przez bluetooth może coś odinstalował bluetooth ale chyba nie bo neta odbieram przez wi-fi i wszystko jest ok proszę o jakieś podpowiedzi co mam zrobić (panel sterowania odpada już próbowałem) [email protected]
sobolinio1
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2010, 13:33

Re: STEROWNIKI DO MYSZKI PA3573-1ETA

Postprzez destyny » 21 Sty 2010, 16:44

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7

Myszka była w zestawie z laptopem. Jeśli tak to zainstaluj od nowa oprogramowanie dołączone do laptopa. Jeśli nie była dołączona do zestawu zainstaluj od nowa oprogramowanie do Blue...

A i jeszcze jedno pytanie z treści twojego posta wynika ze myszka działała jeszcze kilka dni bo zabiegu twojego kolegi... z tego można wywnioskować że oprogramowania od myszki nie ruszał. A może baterie się skończyły ?

Pozdrawiam.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Re: STEROWNIKI DO MYSZKI PA3573-1ETA

Postprzez sobolinio1 » 21 Sty 2010, 17:53

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US) AppleWebKit/532.0 (KHTML, like Gecko) Chrome/3.0.195.38 Safari/532.0

Baterie są ok do myszki nie było żadnej płyty działała od samego początku,lapka mam jeszcze na gwarancji przez tydzień może lepiej oddać go do serwisu naprawią za darmo DOOR TO DOOR
sobolinio1
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2010, 13:33

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]