Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
11 Gru 2011, 14:37
Witam, mój kolega ma problem ( jak mi sie wydaje) ze sterownikami graficznymi. Uruchamiając grę wyskakuje mu taki błąd:
Czy jest to wina karty graficznej? Dawniej miał Win Vista ktos mu ostatnio bezmyślnie zainstalował 7 i bez sterowników. Myślę, że te screeny także mogą się przydać:

Szukałem sterowników ale nie mogłem nic znaleść. Proszę o pomoc
11 Gru 2011, 15:51
Pobierzcie to
http://www1.medion.de/downloads/downloa ... e=software. Ten program jest licencjonowanym produktem Miedion`a, który znajdzie brakujące sterowniki. Ewentualnie możecie odinstalować sterowniki graficzne, a dopiero potem uruchomić program.
11 Gru 2011, 16:28
Pobraliśmy to ale niestety nie znamy sie na niemieckim. Znamy rosyjski i angielski. Czy jest tam jakies przekierowanie na angielska strone albo mozesz dokladniej podac co mamy wybrac? i Co to jest MSN Nummer w odniesieniu do tego problemu?
EDIT:
wybrnelismy jakos z tym kodem msn i znalezlismy sterownik graficzny(grafik treiber) ale niestety byly dostepne tylko na win xp i viste a nie na win7. Pobralismy na viste ale nie dziala i tak.
11 Gru 2011, 16:56
Pobraliście poprawne w takim razie. A wiec to raczej nie problem sterowników graficznych. Niestety nie jestem w stanie nic zobaczyć na tych obrazkach gdyż po prostu mi nie działają

. Podaj link to nich (nie wstawaj w tag IMG).
11 Gru 2011, 17:32
Wejdź w START

URUCHOM

Dxdiag

zakładka ekran

sprawdź, czy masz tam
włączone funkcje

DirectX, Przyspieszenie DirectDraw, Direct3D i AGP. Jeśli nie to je włącz i zrestartuj komputer.
11 Gru 2011, 18:38
Sa wylaczone i ich sie nie da wlaczyc, probowalismy to
11 Gru 2011, 18:50
Pokaż nam to (podaj screen stamtąd).
11 Gru 2011, 19:02
Czy zainstalowałeś najnowszy DirectX

Podaj identyfikatory tych nieznanych urządzeń z Menadżera urządzeń. Windows 7 32 czy 64 bitowy
11 Gru 2011, 20:34
Windows 32 bitowy a screeny macie wyzej i instalacja directa nie pomogla
11 Gru 2011, 20:40
SP zainstalowany? Ponadto nadal nie podałeś identyfikatorów tych urządzeń.
11 Gru 2011, 21:26
Dokladniej jakich? Troszke nie wiem o co chodzi? I to napewno nie jest problem SP
11 Gru 2011, 21:30
Mimo to podaj zainstalowaną wersję Service Pack`a. Jeśli chodzi o ID to poczytaj
http://walendowski.com/2009/05/07/niezn ... -urzadzen/.