TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Stery do Sata

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Stery do Sata

Postprzez Tadzos » 10 Paź 2007, 12:27

PostUA:

Witam.Czy może mi ktoś wytłumaczyć co znaczy chipset i w której zakładce EVERESTA można go odczytać.Mam wgrać do płyty nlite stery do SATA,ale muszę wiedzieć jaki mam chipset-Chipset Intel i94x,czy Chipset Intel i96x.
Pozdro
Tadzos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Sty 2006, 16:32
Miejscowość: Konin

Postprzez Tadzos » 10 Paź 2007, 20:26

PostUA:

Wiem już jaki mam chipset(GM 965) Chipset Intel i96x,ale nie wiem jaki potrzebny sterownik do płyty Nlite Windows.podam może strone skąd można ściągnąc odpowiedni sterownik,ale tam jest ich kila,a ja nie wiem który.Podaję linka...http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... bmit=Go%21 --może ktoś podpowie,bo na pewno nie jeden forumowicz tworzył płyte Nlite.
Tadzos
Postujący
Postujący

Miejscowość: Konin

Postprzez VampirLord » 11 Paź 2007, 23:41

PostUA:

wez moze zrob screen shoota bo zamotales to ci wiara pomorze bo jak nie jasno napiszesz to cie oleja
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez Tadzos » 12 Paź 2007, 00:16

PostUA:

Problem już rozwiązany.
Tadzos
Postujący
Postujący