TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam.Czy może mi ktoś wytłumaczyć co znaczy chipset i w której zakładce EVERESTA można go odczytać.Mam wgrać do płyty nlite stery do SATA,ale muszę wiedzieć jaki mam chipset-Chipset Intel i94x,czy Chipset Intel i96x.
Pozdro
Wiem już jaki mam chipset(GM 965) Chipset Intel i96x,ale nie wiem jaki potrzebny sterownik do płyty Nlite Windows.podam może strone skąd można ściągnąc odpowiedni sterownik,ale tam jest ich kila,a ja nie wiem który.Podaję linka...http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... bmit=Go%21 --może ktoś podpowie,bo na pewno nie jeden forumowicz tworzył płyte Nlite.