TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

STOP

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Postprzez komandos » 16 Paź 2005, 01:14

PostUA:

stylistyczne to prawi kazdy popełnia, w tym ja , ale wskaż mi błędy ortograficzne.... a na dodatek ja bym nie wytykał innym błędów ,zwlaszcza jak sam je popełniam,a ty tak robisz....
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez Hpest » 16 Paź 2005, 02:09

PostUA:

Napisałem to w poprzednim poscie:
Sam wiesz ,ze kazdy popełnia błedy głównie ortograficzne

To ty pierwszy zaczołes wytakac mi bledy ortograficzne.
tobie tez by sie przydał słownik ortograficzny.... (bez urazy)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez komandos » 16 Paź 2005, 02:15

PostUA:

nie zrozumiałes mnie... napisałes do arisa żeby sobie kupił slownik ortograficzny bo popełnia dużo błędów,a spójrz na swojego posta gdzie to napisałes i ile Ty tam narobiłes błędów... wiesz taka mała ironia.... :568:
ps. ja nie zamierzam nikomu wytykac ze ktos napisał cos z "rz" zamiast "ż" bo mi to nie przeszkadza,odniosłem się tylko do tej 'sprawy' , że jak już mówisz do kogoś ,żeby nie robił błędów , to chyba sam ich nie powinienes robic... ale jest ok. :wink:
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Hmm

Postprzez Hpest » 16 Paź 2005, 02:49

PostUA:

Widac iz zwracasz uwage na ortografie , lecz zauwaz moze przypadkiem jaka forma stylistyczna pisanego przez Ciebie tekstu operujesz.

A tak na wiasen: Moze lookniesz na:http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?p=5756&highlight=#5756 :wink:

Boze , co Ci przeszkadzają błędy ortograficzne??? , kurde bez przesady, wariacja jakich mało...

jak Cię oczy bolą od czytania takich postów to ich do końca nie czytaj bo możesz sobie wzrok popsuć... nie każdy jest takim purystą jak Ty... aha i takie mądrości to zachowaj lepiej dla siebie... (bez urazy)
i kto to pisze :D

dziewczyno/kobieto ignorantem nie jestem, a Ty moja droga starasz się wprowadzać tutaj jakies swoje regułki ... post Ci sie nie podoba, bo ktos pisze z błedami? o jejku ,ale Ty jesteś biedna, oczy cię bolą ? to załóż okulary ,może przestaną... i nie kreuj się na gwiazdę,troche wyluzuj, a purystą jesteś ,dbasz przesadnie o jego poprawną pisownię ... a tym tekstem o "zwierzęcych aspektach" totalnie mnie rozbawiłaś...dziękuje Ci.
ps.1 Odstaw to co bierzesz ,bo źle się z Tobą dzieje...
ps.2 A to wszystko oczywiscie BEZ URAZY.

Hmmm :wink:
NO COMMENT!!!! :wink: Ojjoj cóz to sie dzieje.
zapomniałem o stronie nr 2:http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=1485&postdays=0&postorder=asc&start=15
:568:
A moze zwrócisz uwage na zwiezłosc do tematu gdyz chyba troche od niego odbiegłes..czyz nie. Problem z windowsem.
Albo zajmiemy sie sprawa twojego niezbyt kulturalnego zachowania który przejawiasz coraz to czesciej.
Powiadom Mnie o tym to załoze nowy temat :lol:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez komandos » 16 Paź 2005, 03:21

PostUA:

no ok. ,ale hpest zrozum... mi nie przeszkadzają błędy ortograficzne i jeszcze inne , obojetne mi jest jak kto pisze ,ja się odnoszę do tego, gdzie Ty napisałes do Arisa żeby kupł sobie słownik ort. a sam nawaliłes w tym poscie tyle byków ,że sam powinienes z niego skorzystac i chciałem ci tylko powiedziec ,że jak kogos pouczasz to sam nie popełniaj tego samego co on i do tego sie tylko odnoszę ,nie chodzi mi obłedy ortograficzne jakie kto robi bo jeszcze raz ci powtarzam mnie nie interesuje jak kto pisze.... mi chodzi o tą jedyną sytuację.... ufff mam nadzieje ,ze zrozumiałes....
ps.mowisz o moim złym zachowaniu jakim ostatnio twoim zdaniem częsciej przejawiam,radzę spojrzec na siebie bo wcale nie jestes lepszy :500:
Ostatnio edytowany przez komandos, 16 Paź 2005, 03:35, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Postprzez Hpest » 16 Paź 2005, 03:35

PostUA:

:wink: Taaa.Jasne :D Niestety Ty mojego przesłania nie zrozumiałes ale trudno. :lol:

To mam zakładac ten Nowy Temat?? :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez komandos » 16 Paź 2005, 03:37

PostUA:

A ty moje zrozumiałes ? bo mi sie wydaje ,że nie....
nowy temat moze byc....
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Postprzez Hpest » 16 Paź 2005, 03:59

PostUA:

:cry: Jest mi bardzo smutno z tego powodu ,ze tak postapiłem w stosunku do Aris'a i chciałbym wyrazic skruche gdyz jestem tylko człowiekiem ,a pozatym on posiada na to papiery.
Sorki za błedy ortograficzne.Mam na to papiery
lecz ja nie.
A od paru godzin dreczy mnie straszna ironia. :x
... wiesz taka mała ironia....

A pozatym po ostatnich zmianach komandosa doszedłem do wniosku ,ze : :?
ps.mowisz o moim złym zachowaniu jakim ostatnio twoim zdaniem częsciej przejawiam,radzę spojrzec na siebie bo wcale nie jestes lepszy

Yhsmmm ten potwór to chyba nie ja prawda :? ... :D heheh :lol: hihihi :)

On teraz pewnie poprawia wszyskie swoje posty ze słownikiem w reku aby nikt nie zażucił mu tego ,ze popełnia błedy ortograficzne lub stylistyczne lub jakie kolwiek tam jeszcze wystepuja.A ja siedze i pisze Do was ten ...straszny i niewiarygodny post na którym pewnie jest pełno błedów wszelkiego rodzaju ale niemartwcie sie .... poniewaz....

:612:

jutro

bedzie

futro....a po jutrze po futrze. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Buhahaha .Czy nie powinnem zoczac pisac dramat'ów ??ale znów te bledy.... :cry: ....Buhahaaa :D :lol: :D :lol: :D

:512: Zebys sobie nie myslał ze:"nie jestes lepszy " :501: oo tak mi przykro rozpuszczasz sie...ooo jakie to niechigieniczne :lol:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez komandos » 16 Paź 2005, 13:05

PostUA:

he he ja nie musze poprawiac postow ,bo z moją ort, jest wzystko ok,ze stylistyka jest gorzej ,ale co tam .... widze,że ty dalej nie rozumiesz co ja do ciebie pisze.... krowie na rowie nie da sie wytlumaczyc.....
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Postprzez proktor » 16 Paź 2005, 13:33

PostUA:

ponabijaliscie sobie?????

tak...

Hpster (cuz za nick, kojazy mi sie z tym gepardem z reklamy)

Jesli nie masz pojecia jak sprawa stoi to stul dzub... nie trzeba bylo podchodzic do kompa aby wiedziec w czym tkwił problem...

ale ty musiales sobie nabic i palnoles glupote... a aris latał po kumplach i tylko plyty zmienial... oszczedz innym takich przezyc jak jemu i sie nie odzywaj...

Jesli chodzi o arisa... to mudl sie zeby cie nie spotkal... chopak przez ciebie w depreche popadal... (moze nie uwiezysz ale to jest jeden z tych 2x2)

nie odgrazaj sie slonikiem... bo w niem sa tylko puste slowa, takie jak ty wypisujesz w tym temacie

acha...

tylko człowiekiem ,a pozatym

po znakach przystankowych stawia sie spacje... czyzbys tego nie wiedzial??:>
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez -Aris- » 16 Paź 2005, 13:49

PostUA:

Może byści nie zmieniali tematu
jak chcecie sobie pogadać to sobie na czata pujdzie lub na prywatnych popiszcie
Sorki za błedy ortograficzne
-Aris-
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Kwi 2005, 14:44

Postprzez Hpest » 16 Paź 2005, 14:04

PostUA:

Obys sie nie przeliczył.
Krowa robi Muuuuu :lol:.
Oczywiscie jak piszesz w swoich postach w kółko to samo to sie nie dziwie ,ze żadko kto Cie rozumie.Na przyszłosc radze wykozystac funkcje "zmien" to unikniemy nabijania postów.
Najpierw naucz sie poprawnie pisac po polsku.Jak bys nie zauwazył "Hpest" jest to nazwa własna której sie nie odmienia i nie mów do mnie Hpster lyb Hepster jak to napisałes kiedys.Po co ci znajomosc słownika gdyz nie potrafisz poprawnie napisac jednego Nicka.

ale ty musiales sobie nabic i palnoles glupote... a aris latał po kumplach i tylko plyty zmienial... oszczedz innym takich przezyc jak jemu i sie nie odzywaj...
Jestes nikim na tym forum i nie bedziesz mnie pouczal co mam robic, a co nie. Z tego co widac "Aris" nie ma dla mnie o to pretęnsji.A Ty masz jakies urojenia psychiczne<- radze ci zgłos sie do specjalisty
Jesli nie masz pojecia jak sprawa stoi to stul dzub...

gepardy nie maja dzioba..za to twoja żaba ma zeza. :570:
Jak nie jestes inteligętny to chociasz zachowuj sie kulturalnie.

aha
nie odgrazaj sie slonikiem... bo w niem sa tylko puste slowa, takie jak ty wypisujesz w tym temacie
Slonikiem...Czyzby chodziło Ci o słownik...hmm ,a moze slonik.
Ojj w kazdym badz razie te puste słowa beda Ci znacznie potrzebne.
jeszcze jedno...

cuz...pisze sie w ten sposób: "cóz" czyzbys tego nie wiedział?? :>
Ostatnio edytowany przez Hpest, 16 Paź 2005, 14:27, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez komandos » 16 Paź 2005, 14:15

PostUA:

npisałes to mnie na gg i dlaczego nie ospisywałes ? mam gdzies te gadki o nabijanie postów ,dla mnie admin może mi wyzerowac ilosc moich postow ,nie zalezy mi na tym w przeciwienstwie do ciebie.... chodz na gg...
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Postprzez Hpest » 16 Paź 2005, 14:46

PostUA:

Napisałem i odpisałem. Dla Mnie bez znaczenia jest czy administrator usunie te posty bo i tak są bez znaczenia i nie na temat.Ale napisac je mósiałem jak widze taka gadke.Proktor skoro sie czepiasz o ilosc post'ów to po co odpisujesz na temat skoro i tak dązysz do tego by wdac sie z kims w konflkikt.A nie do tego by odpowiedziec, pomóc w sprawie zadanej w temacie.Zauwaz ,ze nie napisałes nic w sprawie problemu "Aris'a".
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez proktor » 16 Paź 2005, 18:30

PostUA:

Hpest napisał(a):Sam wiesz ,ze kazdy popełnia błedy głównie ortograficzne chociaz co raz czesciej zdazaja sie takze te stylistyczne i wiesz ,ze byłbym gotów przedstawic Ci takze Twoje.
Skoro juz temat nawiazuje do jakich kolwiek form poprawnego pisania na forum to podaje linka: http://www.pwn.pl Nie jednemu sie przyda. :lol:
Pozdrawiam*Hpest :wink:

Baranie czytaj uważnie posty!!
Byłem uniego osobiscie.

Wiedz nie bylo potrzeby nabijania(tak jak to ty robiles!!)
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

PoprzedniaNastępna

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]