16 Paź 2005, 01:14
16 Paź 2005, 02:09
Sam wiesz ,ze kazdy popełnia błedy głównie ortograficzne
tobie tez by sie przydał słownik ortograficzny.... (bez urazy)
16 Paź 2005, 02:15
16 Paź 2005, 02:49
Boze , co Ci przeszkadzają błędy ortograficzne??? , kurde bez przesady, wariacja jakich mało...
i kto to piszejak Cię oczy bolą od czytania takich postów to ich do końca nie czytaj bo możesz sobie wzrok popsuć... nie każdy jest takim purystą jak Ty... aha i takie mądrości to zachowaj lepiej dla siebie... (bez urazy)
dziewczyno/kobieto ignorantem nie jestem, a Ty moja droga starasz się wprowadzać tutaj jakies swoje regułki ... post Ci sie nie podoba, bo ktos pisze z błedami? o jejku ,ale Ty jesteś biedna, oczy cię bolą ? to załóż okulary ,może przestaną... i nie kreuj się na gwiazdę,troche wyluzuj, a purystą jesteś ,dbasz przesadnie o jego poprawną pisownię ... a tym tekstem o "zwierzęcych aspektach" totalnie mnie rozbawiłaś...dziękuje Ci.
ps.1 Odstaw to co bierzesz ,bo źle się z Tobą dzieje...
ps.2 A to wszystko oczywiscie BEZ URAZY.
16 Paź 2005, 03:21
16 Paź 2005, 03:35
16 Paź 2005, 03:37
16 Paź 2005, 03:59
lecz ja nie.Sorki za błedy ortograficzne.Mam na to papiery
... wiesz taka mała ironia....
ps.mowisz o moim złym zachowaniu jakim ostatnio twoim zdaniem częsciej przejawiam,radzę spojrzec na siebie bo wcale nie jestes lepszy
16 Paź 2005, 13:05
16 Paź 2005, 13:33
tylko człowiekiem ,a pozatym
16 Paź 2005, 13:49
16 Paź 2005, 14:04
Najpierw naucz sie poprawnie pisac po polsku.Jak bys nie zauwazył "Hpest" jest to nazwa własna której sie nie odmienia i nie mów do mnie Hpster lyb Hepster jak to napisałes kiedys.Po co ci znajomosc słownika gdyz nie potrafisz poprawnie napisac jednego Nicka.Hpster (cuz za nick, kojazy mi sie z tym gepardem z reklamy)
Jestes nikim na tym forum i nie bedziesz mnie pouczal co mam robic, a co nie. Z tego co widac "Aris" nie ma dla mnie o to pretęnsji.A Ty masz jakies urojenia psychiczne<- radze ci zgłos sie do specjalistyale ty musiales sobie nabic i palnoles glupote... a aris latał po kumplach i tylko plyty zmienial... oszczedz innym takich przezyc jak jemu i sie nie odzywaj...
Jesli nie masz pojecia jak sprawa stoi to stul dzub...
Slonikiem...Czyzby chodziło Ci o słownik...hmm ,a moze slonik.nie odgrazaj sie slonikiem... bo w niem sa tylko puste slowa, takie jak ty wypisujesz w tym temacie
Hpster (cuz za nick, kojazy mi sie z tym gepardem z reklamy)
16 Paź 2005, 14:15
16 Paź 2005, 14:46
16 Paź 2005, 18:30
Hpest napisał(a):Sam wiesz ,ze kazdy popełnia błedy głównie ortograficzne chociaz co raz czesciej zdazaja sie takze te stylistyczne i wiesz ,ze byłbym gotów przedstawic Ci takze Twoje.
Skoro juz temat nawiazuje do jakich kolwiek form poprawnego pisania na forum to podaje linka: http://www.pwn.pl Nie jednemu sie przyda.
Pozdrawiam*Hpest