TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Moj problem wyglada nastepujaco::nie moge zmienic strony startowej w Internet Explorer..juz nie raz mi sie wtrynila jakas stronka na start ale zawsze bez problemu sobie z tym radzilem..do dzisiaj.uzywalem zawsze programu CWShredder lecz w tym przypadku nie pomaga,uzylem takze CCleaner,Lavasoft Ad-Aware i mam Pande i nie wiem co jeszcze moge zrobic.....
A jaką masz wersję Explorera?? To nie zawsze musi być wina robaków czy wirusów że nie możesz zmienic strony startowej ściągnij sobie Explorera jeszcze raz neta:) i zobaczy czy wtedy będziesz mógł, jak nie to będziemy kombinować dalej:)
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu
nawet nie wiem jaka mam wresje IE ale instalowalem ja razem z win Xp a mam jeszcze pytanko jak zainstaluje nowy explorer to czy zostana mi ulubione bo mam tam troche potrzebnych mi rzeczy...a ta strona(niepoządana)startowa to jakas Cool Web Search i za kazdym razem kiedy wlaczam IE to mi sie pokazuje czy chce uruchomic obiekt DialerPlatform Limited.....
Ja osobiście mówie że jak instalowałeś IE razem z WXP to masz IE6 tak mi sie wydaje.I ta strona co tobie sie pokazuje mi tez sie pokazywałą lae ja wtedy miałem trojana