Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Strona startowa

05 Maj 2005, 11:52

Moj problem wyglada nastepujaco::nie moge zmienic strony startowej w Internet Explorer..juz nie raz mi sie wtrynila jakas stronka na start ale zawsze bez problemu sobie z tym radzilem..do dzisiaj.uzywalem zawsze programu CWShredder lecz w tym przypadku nie pomaga,uzylem takze CCleaner,Lavasoft Ad-Aware i mam Pande i nie wiem co jeszcze moge zrobic.....

05 Maj 2005, 12:36

A jaką masz wersję Explorera?? To nie zawsze musi być wina robaków czy wirusów że nie możesz zmienic strony startowej ściągnij sobie Explorera jeszcze raz neta:) i zobaczy czy wtedy będziesz mógł, jak nie to będziemy kombinować dalej:)

05 Maj 2005, 13:13

nawet nie wiem jaka mam wresje IE ale instalowalem ja razem z win Xp a mam jeszcze pytanko jak zainstaluje nowy explorer to czy zostana mi ulubione bo mam tam troche potrzebnych mi rzeczy...a ta strona(niepoządana)startowa to jakas Cool Web Search i za kazdym razem kiedy wlaczam IE to mi sie pokazuje czy chce uruchomic obiekt DialerPlatform Limited.....

05 Maj 2005, 15:41

zainstaluj sobie mozile...

tylko przy instalacji zgódzi sie na skopiowanie histori ulubionych i tych inych rzeczy :D

poprostu sciagnij i zainstaluj mozile

jest w dziale przeglądarki

05 Maj 2005, 17:26

Ja osobiście mówie że jak instalowałeś IE razem z WXP to masz IE6 tak mi sie wydaje.I ta strona co tobie sie pokazuje mi tez sie pokazywałą lae ja wtedy miałem trojana

05 Maj 2005, 22:38

No to możliwe że masz Trojana lub Dialera spróbuj zeskanować system programem SpyBoot i zobacz rezultaty. Z tą Mozillą to też nie głupi pomysł:)

06 Maj 2005, 14:40

Wiem, ze moze zadam glupie pytanie, ale jak probowales zmienic stronke startowa?

26 Maj 2005, 18:02

ja bym ci proponowal mozille firefox jest szybsza od eksplorera
ja go nie uzywam

Hej...+)

27 Maj 2005, 18:55

Po co wam tyle cudowania?

Zainsatluj sobie CWShredera:

Oto link: http://nowe.pl/modules/mydownloads/singlefile.php?cid=31&lid=177
Wyślij odpowiedź