TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Strona testowa

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Strona testowa

Postprzez dragonis » 05 Sty 2007, 20:16

PostUA:

Mam nastepujacy problem ostatnio zmienilem cadrige w drukarce, później musialem ponownie zainstalowac cale oprogramowie do niej i od tego czasu zawsze jak wlacze drukarke to drukuje mi sie strona testowa, nie wiem gdzie to wylaczyc, mam HP PSC 1510.
dragonis
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Lut 2006, 20:10

Postprzez kukaszr » 06 Sty 2007, 00:49

PostUA:

pozwol ją drukować... drukarka musi wyrównać poziom tuszu, jest to normalne... nie martw się ;) wydrukuje kilka stron testowych i będzie si
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez dragonis » 10 Sty 2007, 19:49

PostUA:

Czyli nic sie z tym nie da zrobic, bo ja czekac nie za bardzo lubie i wolalbym cos z tym zrobic
dragonis
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez kukaszr » 10 Sty 2007, 19:57

PostUA:

mi zazwyczaj drukuje z 4-6 stron jak sobie uzupełniam
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez dragonis » 11 Sty 2007, 17:35

PostUA:

Dzisiaj wyszedl nowy problem z moim PSC 1510 jak chcialem zeskanowac to mi sie pojawil napis ze oprogramowanie HP Skanowanie nie jest wlaczone lub nie zainstalowane i nie moglem nic zrobic dalej , wylaczylem avasta i mi sie prawie udlao wlaczyc skanowanie, prawie bo jak wlaczam akceptuj to mi sie pojawia komunikat ze z urzadzenia korzysta inny program i zeby zamknac ten program i wlaczyc skanowanie HP jeszcze raz, jak wlacze akceptuj jeszcze to mi sie pojawi komunikat ze brak obszaru skanowania i pojawia sie napis ze automatyczny podajnik papieru (ADF) nie moze pobrac papieru.
Wie ktos jak rozwiazac ten problem????
dragonis
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]