Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Strona testowa

05 Sty 2007, 20:16

Mam nastepujacy problem ostatnio zmienilem cadrige w drukarce, później musialem ponownie zainstalowac cale oprogramowie do niej i od tego czasu zawsze jak wlacze drukarke to drukuje mi sie strona testowa, nie wiem gdzie to wylaczyc, mam HP PSC 1510.

06 Sty 2007, 00:49

pozwol ją drukować... drukarka musi wyrównać poziom tuszu, jest to normalne... nie martw się ;) wydrukuje kilka stron testowych i będzie si

10 Sty 2007, 19:49

Czyli nic sie z tym nie da zrobic, bo ja czekac nie za bardzo lubie i wolalbym cos z tym zrobic

10 Sty 2007, 19:57

mi zazwyczaj drukuje z 4-6 stron jak sobie uzupełniam

11 Sty 2007, 17:35

Dzisiaj wyszedl nowy problem z moim PSC 1510 jak chcialem zeskanowac to mi sie pojawil napis ze oprogramowanie HP Skanowanie nie jest wlaczone lub nie zainstalowane i nie moglem nic zrobic dalej , wylaczylem avasta i mi sie prawie udlao wlaczyc skanowanie, prawie bo jak wlaczam akceptuj to mi sie pojawia komunikat ze z urzadzenia korzysta inny program i zeby zamknac ten program i wlaczyc skanowanie HP jeszcze raz, jak wlacze akceptuj jeszcze to mi sie pojawi komunikat ze brak obszaru skanowania i pojawia sie napis ze automatyczny podajnik papieru (ADF) nie moze pobrac papieru.
Wie ktos jak rozwiazac ten problem????
Wyślij odpowiedź