TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Sugestja dotycząca dodania nowego działu

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

Sugestja dotycząca dodania nowego działu

Postprzez Dawid255151 » 14 Sty 2008, 12:44

PostUA:

Witam chciałbym zasugerować aby na forum powstał nowy dział o tuningu komputerów chodzi mi o coś takiego że ludzie opisują swój komputer jak go stuningowali pokazują fotkę na forum jak on wygląd itp i np żeby na tym nowym dziale było coś takiego najbardziej podkręcony komputer konkurs na najfajniejszy pulpit itp myślę że jeśli by powstał taki dział to dużo ludzi by się na to przyciągneło

P.S to tylko taka moja propozycja oceńcie sami co o tym myślicie
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez mateusz x man » 14 Sty 2008, 16:24

PostUA:

Według mnie dział niepotrzebny. Zawsze można założyć dział w dziale Sprzęt Komputerowy i go ,,przykleić". To samo z tymi tapetami tylko że w dziale Free Post. Decyzja jak zwykle należy do administratorów.
Pozdro
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez LucaS » 14 Sty 2008, 18:15

PostUA:

podpisuje się pod tym co napisał mateusz x man, tylko nie 'dzial w dziale' a 'temat w dziale' ;]
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Bozz » 14 Sty 2008, 19:03

PostUA:

Pewnie i tak nie byłoby tak ruchu, tylko sporadyczne posty, bo na forum [z tego co wiem] to mało kto się tym interesuje...
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Powróć do Opinie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników