Mirahz napisał(a):W danym dziale nie umieszczamy linkow do serwerow typu "rapid", "megaupload" itp. Takie wiadomosci beda natychmiast usuwane.
a ty najpopularniejszy post w tym dziale zawiera i chyba jeden z najpopularniejszych na calym forum zawiera 408 linków do megauploudu.
Przeszkadza ci kilka linków do emule a nie usunoles ponad 400 linków do mega uploudu dziwne sam podkresliłes co bedziesz wyzucal.
w takim razie jeslli nie uwazasz za konieczne usuniecie linków do dragon ball jesli tak to dlaczego nie??
Czyzby jednak mozna umieszczac linki??
Jak to jest bo juz glupieje do jednego mozna a dio drugiego nie!
Wiem ze nie mozna porowna filmu do papieza z japonskim serialem!
Okresl zdecydowanie co bedziesz edytowal a co nie.
trzeba sie zdecydowac bo teraz czuje sie pokzywdzony i kazdy normalny przyzna mi racje ze jawnie zdyskriminowales ( chociazby jeden) post wzgledem drugiego.
jesli mozna umieszczac linki na megauplo to to powiedz a nie!!
bardzo mi sie nie podoba twoje zachowanie. czyli jak teraz zaczne umieszczac linki do mega uploudu to nie edytujesz tego idac tym tokiem myslenia.
No chyba ze jednak faworyzujesz kogos czy cos.
Gdzie sie sprawiedliwosc podziala chyba jest daleko stad.
a wzgledem moralnosci to nie poluczaj mnie bo nie upatrujer w tobie rzadnego wzoru do nasladowania czy gooru.
Zachowuje sie tak jak zostalem wychowany i juz nic na to nie poradze.
przynajmniej nie jestem chamski i wulgarny jak niektórzy na tym forum
czekam na odpowiedz z mila checia poslucham teori na temat megauploudu. bo jesli mozna a na to wskazuje te 400 kilka postów z dragon ball to ja tez skorzystam z tego prawa i bede umieszczal linki do megauploudu.
ale w takim razie po co pisacac ze nie mozna jesli sie i tak nie usuwa tego......
Troche to dziwne bynajmniej dla mnie!
a dla was tez czy jest to normalne ??
pozdrawiam