TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Syberia

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

Syberia

Postprzez lukasz121212 » 20 Gru 2007, 22:19

PostUA:

Witam wszystkich.Jestem pierwszy raz na tym forum i zabardzo nie wiem jak"ugryzc"
temat.
Od paru miesiecy przebywam w Angli i nudze sie okrutnie.W zwiazku z czym kupilem laptopa i zaczalem grzebac w internecie.Natknalem sie na emule i zaczalem z niego korzystac.Sciagnalem gre Syberie.Tyle tylko ze nie moge w nia grac bo potrzebuje crack,a bedac totalnym laikiem w tej kwesti nie mam pojecia jak i gdzie go szukac.Nie mowiaco tym ze nie mam rowniez pojecia jak go pozniej zainstalowac.Bede wdzieczny za kazda porade.Z gory wielkie dzieki.
lukasz121212
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Gru 2007, 07:02

Postprzez Kamel » 20 Gru 2007, 23:30

PostUA:

witam jedyne wyjście to google www.google.pl łatwo znaleść i powiem ci jak >> wpisujesz Crack do Syberia >>dopisujesz<< download i bierzesz na szczęśliwy traf lub www.youtube.pl i wpisujesz how to hack google i tam masz dużo sposobów :D myślę że pomogłem :P
Kamel
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Sie 2006, 13:38
Miejscowość: mielec

Postprzez lukasz121212 » 21 Gru 2007, 18:03

PostUA:

Dzieki za rade,ale jakos nie moge znalezc.Pozdrawiam.
lukasz121212
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Gru 2007, 07:02

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]