TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Syntezator.Mowy- Uni spiker

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Syntezator.Mowy- Uni spiker

Postprzez qazimen » 06 Lut 2006, 21:08

PostUA:

Niewiem czy ktos z waas tego uzywa.
Ale moze jednak sie ktos taki znajdzie.
Chciałem mojemu mlodszemu bratu puscic bajke z napisami ale on niezbyt nadaza za tekstm:) :lol: Zainstalowałem to cos ponoc dobre. Ten cały UNi Spiker miał słyzyc jako lektor ale za nic niemoge go skonfigurowac a dzieje sie chyba tak dlatego ze mam takie cos:
[obrazek nie jest już dostępny]
Tam gdzie jest okienko głos powinien byc głos chyba jakas tam agatka czy cos ale niewiem czemu tego niema:? Help
MOze ktos mi pomorze byłbym bardzo wdzieczny
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 06 Lut 2006, 21:48

PostUA:

sciagnij AllPlayera i w ustawieniach masz "Lektor" i zaznaczysz unispikera, a co do głosu... sciagnij i zainstaluje to: http://cnin.ci.uw.edu.pl/oprogramowanie/mowa/dual.exe

pewien koles na pewnym forum napisał co i jak:

witam mam duala i uni spikera działa rewelacyjnie chciałbym tylko dodać od siebie że instalacja powinna odbywać się w następujący sposób:
najpier instalujemy DUALA potem uni spikera gdzie powinny znajdować się dwa głosy męski i żeński "agata"8 kHZ potem możemy odinstalować duala przy deinstalacji zostaniemy zapytani czy zostawić pliki wspułdzielne należy je zostawić po restarcie powinniśmy być posiadaczami dobrego syntezatora kt[ó]ry po odpowiedniej konfiguracji czyta nawet dokumenty w word może też czytać np zawartoś strony internetowej w ustawieniach zaznaczamy opcję kopiuj a następnie odczytaj zawartość schowka. no i trzeba jeszcze programowi załatwić "ciasteczko krakersa" wiadomo o co chodzi

ja tam kiedys to uzywałem i działało, po konfiguracji, perfekcyjnie :wink:
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Postprzez qazimen » 06 Lut 2006, 22:21

PostUA:

To ze jest taka funkcja w allPlayerze to wiem :grin:. Tylko niechce mi sie całego DUALA sciagac bo prawie 150 MB wazy:/. A potrzeba z tego co sie orientuje tylko kilku plików/skladnikow jesli je masz to mogłbys mi je wrzucic na jakis serwer.Chodzi tu o plik o nazwie: L&H Telecom Realspeak SAPI4 V3(moze sie myle)[jesli masz na dysku to jeszcze to uzyj funkcji szukaj powino go znalez jesli go masz to wyslij np. na rapida]. Chyba ze cos innego jesli sie orientujesz to napisz
Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Zapomniałem dodac ze sciaglem sobie Ivona_rechab jeszcze niewiem czy to filmy umie czytac
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 06 Lut 2006, 22:54

PostUA:

qazimen napisał(a):To ze jest taka funkcja w allPlayerze to wiem :grin:. Tylko niechce mi sie całego DUALA sciagac bo prawie 150 MB wazy:/. A potrzeba z tego co sie orientuje tylko kilku plików/skladnikow jesli je masz to mogłbys mi je wrzucic na jakis serwer.Chodzi tu o plik o nazwie: L&H Telecom Realspeak SAPI4 V3(moze sie myle)[jesli masz na dysku to jeszcze to uzyj funkcji szukaj powino go znalez jesli go masz to wyslij np. na rapida]. Chyba ze cos innego jesli sie orientujesz to napisz
Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Zapomniałem dodac ze sciaglem sobie Ivona_rechab jeszcze niewiem czy to filmy umie czytac

ehh, musze cie zmartwic ale nie mam tego na dysku, ani nawet instalki, jak pisałem wczeniej, kiedys to uzywałem :P trudno zassasz całego duala :razz:

pozdrawiam
:grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin:
:grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin:
:grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin:
:grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin:
:grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin:
:grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::grin::grin::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Postprzez qazimen » 06 Lut 2006, 23:06

PostUA:

No kurde !!shit fuck
Jeszcze cos pokompinuje bo 150MB to polowa filmu:/
Moze ktos inny z uherów ma tego zasranego Duela :roll:
Dzieki Tychol szkoda ze niemasz ale dzieki