06 Lut 2006, 21:08
06 Lut 2006, 21:48
witam mam duala i uni spikera działa rewelacyjnie chciałbym tylko dodać od siebie że instalacja powinna odbywać się w następujący sposób:
najpier instalujemy DUALA potem uni spikera gdzie powinny znajdować się dwa głosy męski i żeński "agata"8 kHZ potem możemy odinstalować duala przy deinstalacji zostaniemy zapytani czy zostawić pliki wspułdzielne należy je zostawić po restarcie powinniśmy być posiadaczami dobrego syntezatora kt[ó]ry po odpowiedniej konfiguracji czyta nawet dokumenty w word może też czytać np zawartoś strony internetowej w ustawieniach zaznaczamy opcję kopiuj a następnie odczytaj zawartość schowka. no i trzeba jeszcze programowi załatwić "ciasteczko krakersa" wiadomo o co chodzi
06 Lut 2006, 22:21
06 Lut 2006, 22:54
qazimen napisał(a):To ze jest taka funkcja w allPlayerze to wiem . Tylko niechce mi sie całego DUALA sciagac bo prawie 150 MB wazy:/. A potrzeba z tego co sie orientuje tylko kilku plików/skladnikow jesli je masz to mogłbys mi je wrzucic na jakis serwer.Chodzi tu o plik o nazwie: L&H Telecom Realspeak SAPI4 V3(moze sie myle)[jesli masz na dysku to jeszcze to uzyj funkcji szukaj powino go znalez jesli go masz to wyslij np. na rapida]. Chyba ze cos innego jesli sie orientujesz to napisz
Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Zapomniałem dodac ze sciaglem sobie Ivona_rechab jeszcze niewiem czy to filmy umie czytac
06 Lut 2006, 23:06
07 Lut 2006, 16:50
qazimen napisał(a):Tychol
08 Lut 2006, 19:50