Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

szkoła hakerów!!

27 Kwi 2008, 22:28

witam!!
chciał bym się dowiedzieć czy polecicie mi ten zestaw szkoły dla hakerów "LINK"
proszę o opinie!!

28 Kwi 2008, 07:22

tak. polecam. po jednej godzinie czytania będziesz potrafił się wpierdzielić na serwery google.

28 Kwi 2008, 15:39

Hackerem to trzeba się urodzić. Nie nauczysz się tego w kilka dni z tego "kursu" jak dobrze hakować. To trzeba się uczyć latami. Rzymu od razu też nie zbudowano. Szkoda pieniędzy na takie duperele.

28 Kwi 2008, 18:59

Najpierw poznaj Windows'a od podszewki ;)

28 Kwi 2008, 19:17

A ja ci odradzam być hakerem.
A dla tego ponieważ czy to takie przyjemne wkradać się na strony :?: czy robić wirusy i szkodzić ludziom lepiej siedzieć na forum i ludziom pomagać, niż chodzić na kursy "hakera" i robić ludziom szkody.

A wy co sądzicie ?

28 Kwi 2008, 19:34

Zgadzam sie z Dawidem

28 Kwi 2008, 19:51

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kontrowersyjność_terminu_%22haker%22

28 Kwi 2008, 21:52

tak tak polecamy
ale tylko jeśli masz pojęcie o systemach operacyjnych na poziomie conajmniej średnio zaawansowany
miałem to, i jest przereklamowane

29 Kwi 2008, 00:03

po pierwsze co to za szkoła jak używa nazwy HAKER...

Haker -
– osoba o bardzo dużych, praktycznych umiejętnościach informatycznych (lub elektronicznych) która identyfikuje się ze społecznością hakerską. Hakerzy odznaczają się bardzo dobrą orientacją w Internecie, znajomością wielu języków programowania, a także świetną znajomością systemów operacyjnych...

chodzi tutaj o CRACKERA
(z ang., dosłownie łamacz) – osoba zajmująca się łamaniem zabezpieczeń komputerowych (crackingiem).

Wyróżnia się dwie główne kategorie działań crackerów:
łamanie zabezpieczeń zamkniętego oprogramowania (zobacz: crack, cracking, CrackMe, patch),
łamanie zabezpieczeń serwerów (zobacz: exploit, gry crackerskie).
Wyślij odpowiedź