TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Szpiegowanie w sieci lan

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Szpiegowanie w sieci lan

Postprzez plikowiec lol » 05 Lip 2007, 22:56

PostUA:

witam jestem administratorem w sieci lan i czy jest jakis program dzieki któremu mógł bym widziec na jakie strony wchodzi osoba której udostepniam net a takze przegladac jej pliki tak zeby sie nie skumała o co chodzi dodam równiez ze jej komp jest zabespieczony chasłem które znam prosze takze o dokładną odpowiedz jak uzyc programu
plikowiec lol
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Mar 2007, 10:23

Postprzez emator » 07 Lip 2007, 20:24

PostUA:

Ja chyba nie mogę ci pomóc, jedyne co mógłbym poradzić- skorzystać ze "Szkoły Hakerów" [strona nie jest już dostępna]. W tej książce podobno wszystko jest wytłumaczone tak, że w 15 minut już wiesz co ci potrzeba.
emator
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Lip 2007, 19:55

Postprzez LucaS » 07 Lip 2007, 22:22

PostUA:

Co to za administrator ktory szpieguje swoich klientow? :/ Dupa nie admin. Żal
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez buzu » 07 Lip 2007, 22:45

PostUA:

@LucaS co prawda to prawda.Dymać takiego admina :evil: z resztą ortografia i nick założyciela wątku mówi sam za siebie .Przykre i złe. Image
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Postprzez jonny » 08 Lip 2007, 10:02

PostUA:

Dodać należy że dobry admin nie zadaje takich pytań , bo jak sie ktoś bierze za adminowanie to powinien wiedzieć co i jak .
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez pp3088 » 08 Lip 2007, 12:44

PostUA:

emator napisał(a):Ja chyba nie mogę ci pomóc, jedyne co mógłbym poradzić- skorzystać ze "Szkoły Hakerów" [strona nie jest już dostępna]. W tej książce podobno wszystko jest wytłumaczone tak, że w 15 minut już wiesz co ci potrzeba.

Kod: Zaznacz wszystko
http://www.idg.pl/news/94701/Szkola.Hakerow..jak.zostac.hakerem.w.jedna.lub.dwie.noce..html

Mnie osobiście tytuł " Jak zostać hackerem w jedną noc" doszczętnie zniszczył. Osoby korzystające z tego pakietu mogą być najwyżej script-kiddie, a nie hackerami. Do tego trzeba znać jezyki programowania, sieci, zabezpieczenia etc. I napewno nie wykorzystuje tego by łamać gadu koleżanki :lol:
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]