TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

[Problem] Szukam dobrego informatyka :D

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

[Problem] Szukam dobrego informatyka :D

Postprzez drink320 » 10 Lut 2009, 22:57

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB5; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)

Mam pewien problem, który jest jakby to powiedzieć pilny :D Mianowicie:

Gram w grę internetową i mam ją włączoną około 12h na dobę... (boce znaczy), gra niema dużych wymagań więc spokojnie mi chodzi nawet jak 3 razy ją odpale... Ale mój problem jest tak że po około 5h grania przy włączonej grze (tylko 1 client), niezminimalizowanej komputer poprostu się wyłącza i niemogę go włączyć (dochodzi tylko do wgrywania windowsa potem sie znowu wyłacza) i tak 3 razy dopiero za 4 zaskoczy zawsze. Parametry mojego komputera: płyta główna ASUS M2N-VM DVI, procesor AMD 5000+ 2,6ghz dwurdzeniowy, karta graficzna Geforce 8600GTS 256 ddr2, 2gb ramu ddr 2 Kingston, dysk twardy seagate SATA 250gb, zasilacz 300v. Mam 3 wentylatory wewnątrz komputera więc niemożliwe żeby sie przegrzewał, co 2 tyg nakładam nową warstwe pasty termoprzewodzącej na procesor (w miare dobra pasta), sprawdzałem napięcia na płycie głównej i wszystko jest ok. Więc jeśli ktoś wie jak mi pomóc proszę o szybką odpowiedź... Thx z góry
drink320
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Paź 2008, 22:32

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]