Mowisz ddo mnie??
Ja nie krytykuje, wyrazilem swoja opinie ze uwarzam azuresusa za lepszy program i to all.
UA:
UA:
paolo napisał(a):eMule to zwykły banan, taki Azureus to chiquita...besss kitu
UA:
UA:
littlehand napisał(a):Do mniejszych plików (osobne piosenki mp3, jakies niewielkiej pojemnosci programy itd.) to BearShare (najlepiej wersje PRO).
Natomiast to jakichś większych programów, gier filmów to eMule (należy poodblokowywać sobie jak najwiecej serverów, żeby wyszukiwało więcej, była lepsza dostępnosc i zeby szybciej ściągało).
...... ;]
UA:
UA:
lolexander napisał(a):Chief nie zgadzam sie z Toba...
Prueciez jak sie czegos nie uzywa a ma sie o tym pojecie to niby czemu sie nie wypowiadac??
UA:
Chief napisał(a):littlehand napisał(a):Do mniejszych plików (osobne piosenki mp3, jakies niewielkiej pojemnosci programy itd.) to BearShare (najlepiej wersje PRO).
Natomiast to jakichś większych programów, gier filmów to eMule (należy poodblokowywać sobie jak najwiecej serverów, żeby wyszukiwało więcej, była lepsza dostępnosc i zeby szybciej ściągało).
...... ;]
No wiesz jezeli nie uzywa sie czego to nie powinno sie wypowiadac w tej kwesti.
Nie jest istotne ile serwerów tylko jakie sa to serwery![]()
pozdrawiam
UA:
UA:
UA:
littlehand napisał(a):Tutaj nie chodzi o podbijanie postow, wiec edytuj posty,
a nie spamuj...
Tutaj cie zdziwie ze znam sie na p2p,
wiec uwazaj sobie jak chcesz,
dla mnie sie liczą opinie swoje i internautów, a nie...twoje.
UA:
UA:
Chief napisał(a):Nie plec trzy po trzy tylko popisz sie swoja wiedza. Masz tyle tematów o p2p i w rzadnym nic nie pokazałes!
Dziwne bardzo jak na człowieka który zna p2p, takie szerokie pole do popisu masz.
az pozazdroscic.
Powróć do P2P - Wymiana plików
Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników