TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Szukam filmu: akcja toczy się chyba w średniowieczu

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Szukam filmu: akcja toczy się chyba w średniowieczu

Postprzez olga1996 » 03 Sty 2010, 20:16

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5

Nie wiem czy to na to forum sie nadaje, ale szukam filmu:
Akcja toczy się chyba w średniowieczu. Bohaterka jest księżniczką. Kiedyś ucieka na jeden dzień do takiej wioski i tam poznaje dwóch chłopaków. Z jednym się całuje w sianie. W dzień swoich urodzin prosi ojca o niewolnika i wybiera tego drugiego chłopaka (tego z którym się nie całowała i pamiętam taką scenę że ona chce sie dowiedzieć jaką głębokość ma jezioro i każe temu swojemu niewolnikowi wejść i on udaje ze się topi i ona wbiega za nim. Pamietam tez ze on spał w stajni. Na końcy oni muszą pokonać kogos złego i sie okazuje ze ona nie jest księżniczka tylko ten z ktorym ona sie na poczatku calowala i on prosi ja o reke ale ona odjezdza na koniu ze swoim niewolnikiem

Wiem ze opis nieskladny ale prosze o szybka pomoc
olga1996
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sty 2010, 20:11

Re: film

Postprzez Maciak Plock » 04 Sty 2010, 00:14

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.6) Gecko/20091201 Firefox/3.5.6 GTB6 (.NET CLR 3.5.30729)

No to jest kopciuszek chyba
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum