TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

szukam porady

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

szukam porady

Postprzez arturro35 » 05 Mar 2006, 21:44

PostUA:

mam problem - po pobraniu aktualizacji okazalo sie ze mam krytycznie malo miejsca na dysku C (systemowym) jest teraz ok 160 MB wywalilem wszystko co mozliwe, uzylem odkurzacza i nic zaoszczedzilem pare MB. co robic - nie jestem biegly w obsludze . mam windows xp profesional
Awatar użytkownika
arturro35
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Mar 2006, 21:31
Miejscowość: Tarnów

Postprzez Hpest » 05 Mar 2006, 23:27

PostUA:

Zastanawia Mnie tylko jedno, czemu wrzuciłes ten temat Tutaj ? Przecież z tego co się orientuję to istnieje odpowiednii dział o Tematyce Microsoft, ale OK powracając do tematu, to całkowicie i znów Cię Nie rozumię w czym tkwi problem :P Instalator Aktualizacjii Systemu Nie był wstanie jej dokończyć ponieważ Miałeś zbyt mało miejsca na dysku twardym, w efekcie tego instalacja została przerwana, Teraz wolne miejsce czeka już na aktualizację systemu więc Nie pozostaje Nic innego jak jej dokończenie. Nie wiem w czym problem, tym bardziej, że masz Xp'eka.

Panel Sterowania -> Aktualizacje Automatyczne -> I na dole zakładki wchodzisz w Link Witryny sieci Web Update. Instalujesz co trzeba i po sprawie.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez niunka » 09 Mar 2006, 10:11

PostUA:

Usun zawartosc folderow

C:\Documents and Settings\twoja nazwa uzytkownika\Ustawienia lokalne\Temp

C:\WINDOWS\system32\dllcache

C:\WINDOWS\Driver Cache\i386

po usunieciu zawartosci tych folderow(usuwaj zawartosc nie cale foldery)
zyskasz pare set MB dllcache ponad 500MB i388 ponad 100,a temp kto to wie :lol:

A automatyczne aktualizacje bym wogole wylaczyla.Co niektore moze sie przydawaja(krytyczne)
A jak juz sie chce aktualizowac system to poczytac najpierw do czego dana aktualizacja jest,sciagnac co jakis czas autopatcher i wybrac co potrzeba.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników