Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

szukam porady

05 Mar 2006, 21:44

mam problem - po pobraniu aktualizacji okazalo sie ze mam krytycznie malo miejsca na dysku C (systemowym) jest teraz ok 160 MB wywalilem wszystko co mozliwe, uzylem odkurzacza i nic zaoszczedzilem pare MB. co robic - nie jestem biegly w obsludze . mam windows xp profesional

05 Mar 2006, 23:27

Zastanawia Mnie tylko jedno, czemu wrzuciłes ten temat Tutaj ? Przecież z tego co się orientuję to istnieje odpowiednii dział o Tematyce Microsoft, ale OK powracając do tematu, to całkowicie i znów Cię Nie rozumię w czym tkwi problem :P Instalator Aktualizacjii Systemu Nie był wstanie jej dokończyć ponieważ Miałeś zbyt mało miejsca na dysku twardym, w efekcie tego instalacja została przerwana, Teraz wolne miejsce czeka już na aktualizację systemu więc Nie pozostaje Nic innego jak jej dokończenie. Nie wiem w czym problem, tym bardziej, że masz Xp'eka.

Panel Sterowania -> Aktualizacje Automatyczne -> I na dole zakładki wchodzisz w Link Witryny sieci Web Update. Instalujesz co trzeba i po sprawie.

09 Mar 2006, 10:11

Usun zawartosc folderow

C:\Documents and Settings\twoja nazwa uzytkownika\Ustawienia lokalne\Temp

C:\WINDOWS\system32\dllcache

C:\WINDOWS\Driver Cache\i386

po usunieciu zawartosci tych folderow(usuwaj zawartosc nie cale foldery)
zyskasz pare set MB dllcache ponad 500MB i388 ponad 100,a temp kto to wie :lol:

A automatyczne aktualizacje bym wogole wylaczyla.Co niektore moze sie przydawaja(krytyczne)
A jak juz sie chce aktualizowac system to poczytac najpierw do czego dana aktualizacja jest,sciagnac co jakis czas autopatcher i wybrac co potrzeba.
Wyślij odpowiedź