TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

szukam programu do kamerki internetowej

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

szukam programu do kamerki internetowej

Postprzez rafi6233 » 19 Sty 2008, 07:54

PostUA:

witam kupiłem sobie kamerke internetowa logitech quickcam expres plus szukam programu obsługującego tą kamerke najlepiej po polsku lub jakiś prosty w obsłudze dzieki za odpowiedzi :) :) :)
rafi6233
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Cze 2007, 20:09

Postprzez acoanic_radka » 19 Sty 2008, 08:31

PostUA:

A przypadkiem nie ma programu na płycie razem ze sterownikiem ?
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

ok

Postprzez rafi6233 » 19 Sty 2008, 11:40

PostUA:

jest quickcam tylko że jak go zainstaluje to wpina mi sie pod start i komp włącza sie po 5 min a jak chcem go wykasować ze startu to popjawiaja sie 2 ikonki ikonka tej camerki i ikonka folderu logitech tylko boje sie wyłanczenia tej drugiej bo ja zobaczyłem ze tam jest zainstalowana myszka i klawiatura i jak wyłącze to przy starcie mogą mi nie działać
rafi6233
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez acoanic_radka » 19 Sty 2008, 15:54

PostUA:

To poprostu usuń "odznacz" go z autostartu i powinno chodzić. Będziesz go włączał kiedy tylko chcesz.

Żeby go wyłaczyć klikasz START>>URUCHOM>>wpisujesz msconfig>>i ostatnia zakładka>> i tam znajdź quickcam i odznacz>>reset kompa i po sprawie
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

ok

Postprzez rafi6233 » 20 Sty 2008, 17:15

PostUA:

dobra tylko że tak zrobiłem i ten program jest na dwóch ikonkach tylko że na jednej podczepia mi sie pod ten folder gdzie jest zainstalowany klawiatura i myszka i boje sie ze jak go odznaczę to nie będzie mi działała klawiatura i myszka tą pierwsza ikonkę odznaczam i nic jest to samo muszę odznaczyć dwie tylko tak jak napisałem wcześniej drugą ikonka odpowiada za myszkę i klawiaturę
rafi6233
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez acoanic_radka » 20 Sty 2008, 19:10

PostUA:

Wydaje mi się że mimo jak to wylaczysz to klawiatura i mysz będzie chodziła. A nie dasz rady wybrać jakiejś innej ścieżki podczas instalacji ?
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

ok

Postprzez rafi6233 » 20 Sty 2008, 23:22

PostUA:

może się da ale podczas instalacji wszystko jest po angielsku najlepiej by było jak by ktoś miał ten program i powiedział mi jak go zainstalować
rafi6233
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]