Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
19 Sty 2008, 08:31
A przypadkiem nie ma programu na płycie razem ze sterownikiem ?
19 Sty 2008, 11:40
jest quickcam tylko że jak go zainstaluje to wpina mi sie pod start i komp włącza sie po 5 min a jak chcem go wykasować ze startu to popjawiaja sie 2 ikonki ikonka tej camerki i ikonka folderu logitech tylko boje sie wyłanczenia tej drugiej bo ja zobaczyłem ze tam jest zainstalowana myszka i klawiatura i jak wyłącze to przy starcie mogą mi nie działać
19 Sty 2008, 15:54
To poprostu usuń "odznacz" go z autostartu i powinno chodzić. Będziesz go włączał kiedy tylko chcesz.
Żeby go wyłaczyć klikasz START>>URUCHOM>>wpisujesz msconfig>>i ostatnia zakładka>> i tam znajdź quickcam i odznacz>>reset kompa i po sprawie
20 Sty 2008, 17:15
dobra tylko że tak zrobiłem i ten program jest na dwóch ikonkach tylko że na jednej podczepia mi sie pod ten folder gdzie jest zainstalowany klawiatura i myszka i boje sie ze jak go odznaczę to nie będzie mi działała klawiatura i myszka tą pierwsza ikonkę odznaczam i nic jest to samo muszę odznaczyć dwie tylko tak jak napisałem wcześniej drugą ikonka odpowiada za myszkę i klawiaturę
20 Sty 2008, 19:10
Wydaje mi się że mimo jak to wylaczysz to klawiatura i mysz będzie chodziła. A nie dasz rady wybrać jakiejś innej ścieżki podczas instalacji ?
20 Sty 2008, 23:22
może się da ale podczas instalacji wszystko jest po angielsku najlepiej by było jak by ktoś miał ten program i powiedział mi jak go zainstalować