Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
26 Paź 2004, 21:11
szukam programu do scalenia tekstu i filmu w jeden plik!!!!!
27 Paź 2004, 08:02
Hmm, niech no pomyśle.
[strona nie jest już dostępna]niebede robil wszystkiego za ciebie, na tej stronie jeśli dobrze poszukasz to znajdziesz kilka sposobów, tylko please niemów że nie ma, jeżeli nie znajdziesz to znaczy że źle szukałeś. Powodzenia
27 Paź 2004, 08:04
aha bym zapomniał, powiedz poco ci to, bo jezeli masz dvd ktore odtwarza divxa a nie odtwarza napisow to znam na to dobry sposob.
22 Gru 2004, 12:38
dvdrip to dobry programik tylko to troche czasu zajmuje
02 Sty 2005, 21:29
menart14 napisał(a):aha bym zapomniał, powiedz poco ci to, bo jezeli masz dvd ktore odtwarza divxa a nie odtwarza napisow to znam na to dobry sposob.
Witam.
Mógłbyś dać takie info, bo mam problem ze zgraniem tekstu w odpowiednim rozszerzeniu- no właśnie jakim programikiem to zrobić?!
03 Sty 2005, 00:52
Witam.
Mógłbyś dać takie info, bo mam problem ze zgraniem tekstu w odpowiednim rozszerzeniu- no właśnie jakim programikiem to zrobić?![/quote]
matrz na mój opis wyrzej sciagnij i zobacz jaki to programik tam jest troche mozliwosci co do zmiany pliku mpg i nie tylko pozdro
06 Lut 2006, 21:53
menart14 napisał(a):Hmm, niech no pomyśle.
[strona nie jest już dostępna]niebede robil wszystkiego za ciebie, na tej stronie jeśli dobrze poszukasz to znajdziesz kilka sposobów, tylko please niemów że nie ma, jeżeli nie znajdziesz to znaczy że źle szukałeś. Powodzenia

probowalem te sposoby i albo ja cos zle zrobilem albo to nie dziala
czy moglbys mi podac jeszcze jakies sposoby PLISKA
06 Lut 2006, 22:22
menart14 jaki masz sposub na to aby dvd nie odtwarzajace napisów dało sobie z nimi rade? Kiedys tego szukałem i tylko łączenie znalazłem...