TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

szukam programu...

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

szukam programu...

Postprzez ewusia » 21 Maj 2005, 20:53

PostUA:

potrzebny jest mi program, dzieki ktoremu np. w wyszukiwarkach nie pozstaja wyszukiwane slowa ktore mozna sprawdzic rozwijajac liste...jezli mozecie mi pomoc bylabym wdzieczna...
ewusia
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Maj 2005, 20:49
Miejscowość: Kraków

Postprzez malutkia » 22 Maj 2005, 07:53

PostUA:

Ale ztcp to w googlach nie pozostaja wyszukiwane slowa. A strony odwiedzane zawsze mozesz wykasowac z historii. Jezeli o to chodzi, bo nie bardzo rozumiem ;)
pozdrawiam malutkia
There is only a thin line between winning and losing.
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2005, 14:30
Miejscowość: C-n

Postprzez ewusia » 22 Maj 2005, 08:52

PostUA:

wlasnie chodzi o to ze w googlach, onecie i w kazdej wyszukiwarce zostaja nawet jak sie chce gdzies zalogowac to rozwija mi sie lista i nie wiem jak sie tego pozbyc...i nie chodzi o historie...
ewusia
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez malutkia » 22 Maj 2005, 15:19

PostUA:

No to w takim razie to zalezy od twojej przegladarki. A jaka masz?
pozdrawiam malutkia
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Postprzez ewusia » 22 Maj 2005, 19:20

PostUA:

explorera mam ale przed formatem tez uzywalam explorera i nic takiego sie nie dzialo...a jak mozna odinstalowac explorera zeby mozna bylo go zainstalowac na nowo?
ewusia
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez malutkia » 22 Maj 2005, 21:44

PostUA:

A to nie lepeij zainstalowac jakas inna przegladarke? Jest wiele szybszych, z wiekszymi mozliwosciami i z innych firm niz microsoft przegladarek. Ja osobiscie bardzo lubie Opere i polecam.
pozdrawiam malutkia
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Postprzez ewusia » 22 Maj 2005, 22:27

PostUA:

no ok ale jezeli wogole chce usunac explorera to jak mam to zrobic usunelam go w dodaj i usun programy w tym katalogu skladniki systemu windows, ale w programach files dalej mam katalog internet explorer i jak sie tego mam pozbyc skoro sie nei chce usnac?...:(
ewusia
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez zimbardo » 23 Maj 2005, 10:05

PostUA:

Ja bym odradzal usuwanie Explorera. A juz po zadnym pozorem nie kasuj recznie zadnych katalogow z nim zwiazanych. Ten program jest czescia systemu operacyjnego i jak zaczniesz sama cos w nim grzebac to mozesz juz nastepnym razem nie uruchomic komputera. Jesli chcesz uzywac innej przegladarki to po prostu ja zainstaluj a IE zostaw w spokoju. Czasami bywa potrzebny.

Z tymi listami to sprobuj w Panelu Sterowania w "Opcje internetu", czy jakos tak, taka ikona z globusem i mlotkiem. Powinna tam byc jakas opcja w stylu "Zachowaj historie", albo "Wylacz autouzupelnianie". Przy pierwszym wypelnianiu pola tekstowego na stronie WWW Eksplorer pyta sie czy wlaczyc autouzupelnianie, to jest wlasnie to co Cie tak denerwuje. Pewnie nacisnelas "tak" i teraz IE sluzy Ci pomoca :D

Sorki za malo precyzyjna odpowiedz, ale nie mam polskiego Windowsa.
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Postprzez zimbardo » 23 Maj 2005, 10:31

PostUA:

A tak jeszcze przy okazji, apeluje o nadawanie sensownych nazw watkom, bo temat "szukam programu" w rubryce Poszukiwani jest ze tak powiem malo informujacy :?

Proponuje w tej kategorii w nazwie watku po prostu podawac nazwe programy/drivera, czy czego tam sie szuka

pozdr.
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Postprzez malutkia » 23 Maj 2005, 16:30

PostUA:

Tez bym na twoim miejscu zostawila IE na kompie. Zimbardo, ale z tym, ze moze nie urochomic kompa to troszke przegiales ;).
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Postprzez zimbardo » 23 Maj 2005, 18:47

PostUA:

No moze troszke przegialem... :)

ale jakies dziwne komunikaty to juz na bank :wink: , zwlaszcze jak pod noz pojdzie jakas wazna biblioteka :D
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Postprzez malutkia » 23 Maj 2005, 19:17

PostUA:

Tylko, ze winda w przeciwienstwie do linuxa nie ma wspolnych bibliotek. Zajmuje to troszke wiecej miejsca, ale dla zwyklaych zjadaczy chleba moze byc ;). Mysle, ze to by nie mialo az tak zlych skutkow, ale z microsoftem nigdy nic nie wiadomo :D
pozdrawiam malutkia
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Postprzez zimbardo » 24 Maj 2005, 15:10

PostUA:

Winda nie ma wspolnych bibliotek ? A czym twoim zdaniem sa pliki *.dll :?:
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący