TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

SZUKAM!!!!!!

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

SZUKAM!!!!!!

Postprzez Hpest » 11 Paź 2005, 22:33

PostUA:

Jak najszybciej potrzebuje "Dobry" program do obróbki wideo. M.in taki za pomoca kórego mógłbym poskładac kilka czesci nagran wideo w jedna całosc ( filmy pochodza z telofonu nokia -nie pamietam jaka, ale juz przekonwertowalem format na Avi). Teraz musze wszystko skonczyc i dodac jakies efekty, podłozyc muzyke itd.
Filmy są kilkunasto sekundowe -jest ich jakies 50.
Znam sie troche na obróbce grafiki wiec program nie koniecznie musi byc łatwy w obsłudze, niestety mam fajny programik lecz wersje trial która nie posiada za wiele funkcji .Nazywa sie :"Colorful Movie Editor"
jesli któs zna dla niego seriala równiez niech napisze, lecz mysle , ze sam klucz nie wystarczy gdyz potrzebna jest całkowita rejestracja .
Spróbowac mozna.Za wszelka pomoc z góry dziekuje.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez manius23 » 12 Paź 2005, 07:41

PostUA:

nieznam sie za bardzo na tym ale kiedys bawilem sie programem "Windows Movie Maker 10" i nawet mi tam cos z tego wyszlo zrobilem sobie wtedy teledysk ze zdjec podlozylem muze zrobilem oprawe i efekty wiec moze sproboj na tym.

Serial do twojego programu:
Name: Bono Email: [email protected] s/n: 00D85A0C5E

dziala w 43% przypadkow wiec niewiem czy ten bedzie pasowac ale tylko taki znalazlem.

PS.nie zakladaj tematow pod tytulem SZUKAM!!!! bo kazdy czegos szuka mogles np.napisac "problem z obrobka video" albo cos w tym stylu.

pozdro :grin:
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez Hpest » 13 Paź 2005, 19:13

PostUA:

Haha .Słuchaj dokładnie napisałem ,ze szukam "dobrego" programu do obrubki wideo a nie Windows Movie Maker który jest tylko oprogramowaniem dodatnim dla systemu windows.
Oczywiscie nie powiem WMM nie jest zły , sam kiedys nawet z niego kozystałem lecz to było dawno.
Ok rozumie twoje intencje,a gdybym chciał wykozystac WMM to juz dawno bym to zrobił bez pisania tego tematu.

PS.nie zakladaj tematow pod tytulem SZUKAM!!!! bo kazdy czegos szuka mogles np.napisac "problem z obrobka video" albo cos w tym stylu.

Hmm nie dlaczego mi nazwa tego topicu sie podoba w przeciwienstwie do Ciebie , a nazwa "szukam" jest bardzo chwytliwa a pozatym w pewnym stopniu odnosi sie do ogólnego tematu który załozyłem.
mogles np.napisac "problem z obrobka video" albo cos w tym stylu.

Ta z kolei nazwa równiez nie byłaby odpowiednia.Ja nazywam tematy w taki sposób w który mi odpowiada i nie jest zróznicowany dla problemu.

W kazdym badz razie dzieki za pomoc :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez manius23 » 13 Paź 2005, 20:03

PostUA:

!!!~Hpest~!!!~Scr~!!!~Hack~!!!~Kce~!!!~Attack~!!!

wiesz co ?
NO comment

lepiej skorzystal z google jak cos SZUKASZ!!!!! a nie z forum
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Hpest » 13 Paź 2005, 20:25

PostUA:

Jesli juz piszesz cokolwiek to postaraj sie roziwnac swoja wypowiedz przedewszystkim to po pierwsze.
Po drugie sorry ale ja cie nie prosiłem o pomoc.Po trzecie zastanów sie po co wogóle jest FAQ to pogadamy.
wiesz co ?
NO comment

Jasne :lol:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez manius23 » 14 Paź 2005, 08:45

PostUA:

Dobra dobra Hpest forum nie sluzy do klotni wiec nasz spor uznajmy za zamkniety.
Chcialem ci pomoc ale zaznaczylem ze nie bardzo znam sie na obrobce wideo.
Co do mojego PS. w pierwszym poscie to na wiekszosci forum jest taka zasada zeby temat byl na temat wiesz o co mi chodzi.
Nie napisales czy kod ktory podalem pasuje.

pozdro :grin:
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Hpest » 14 Paź 2005, 11:27

PostUA:

Skoro tak to nazywasz czyli kłutnia to ok .lecz ja nie chciałbym przedewszystkim nazywac niedomuwnosci pomiedzy nami.
lepiej skorzystal z google jak cos SZUKASZ!!!!! a nie z forum
Lecz na drugi raz postaraj sie pisac w inny sposób ok , poniewaz kazdy wie do czego słyzy forum , a do czego google. Widze ze bardzo przeszkadza Ci temat pt: "szukam" zauwaz czego dotyczy ten topic i do czego sie nawiazuje. tu znów twój cytat
Co do mojego PS. w pierwszym poscie to na wiekszosci forum jest taka zasada zeby temat byl na temat wiesz o co mi chodzi.
jasne ,ze wiem i nie mussisz mi tego uswadamiac.
Skoro nie potrafisz odpowiedziec na zadany problem to nikt nie zmusza Cie abys wypowiedział sie na nim.
Skozystaj z free post. :wink:
Chcialem ci pomoc ale zaznaczylem ze nie bardzo znam sie na obrobce wideo.
jak widzisz doceniłem to :
W kazdym badz razie dzieki za pomoc

Dobra dobra Hpest forum nie sluzy do klotni wiec nasz spor uznajmy za zamkniety.
Sporu nie było przynajmiej mi sie tak wydaje , to tylko garsc niedomuwien. :)
Nie napisales czy kod ktory podalem pasuje.

Niestety kod jest prawidłowy lecz trzeba sie zarejestrowac na platnej oficjalnej stronie programu :? A rejestracja dotyczy zakupu produktu owej firmy.
Ale dzieki za checi i mam nadzieje ,ze nastepnym razem zwrócisz uwage na nawiazanie do tematu ,a nie na "temat tematu" ktory tak bardzo Ci przeszkaszał. :wink: Mozliwe ,ze nie zrozumiałes ,ze szukam!!!! dobrego programu do edycji wideo. :lol:
Pozdro Dla Ciebie. :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników