TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Szukam wygodnego organizera na win i androida

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Szukam wygodnego organizera na win i androida

Postprzez Azazell » 21 Gru 2013, 23:10

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/31.0.1650.63 Safari/537.36

Szukam wygodnego programu za pomocą którego mogę zapisywać zbliżające sie zdarzenia i wydarzenia. Ważne by program informował mnie o tym w tym dniu kiedy nastąpi zdarzenie .. Co ważne aby była też wersja na androida i synchronizował się harmonogram zdarzeń.

Czy jest coś takiego? Testowałem raz TaskCoach (tylko na win) ale nie przypadł mi do gustu. Testowałem też Evernote - i również nie przypadł mi do gustu. Istnieje też organizer zadań w Google ale jest on dość dziwny i bardzo ubogi.
Awatar użytkownika
Azazell
Moderator
Moderator

Dołączenie: 07 Kwi 2011, 10:12
Miejscowość: Szczecin
Pochwały: 1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników