TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam laptopa fujitsu siemens płyta głowna SIS wszystko było dobrze do póki raz nie chcacy podłaczyłem słuchawki do wejscia mikrofonu teraz cały czas słychac szum niby głos jest ale zniekształcony jak z 50 letniego radia w słuchawkach tez ,a w dodatku działaja tylko na jaden kanał a w panelu sterowania pisze BRAK URZĄDZEŃ AUDIO instalowałem sterowniki chyba z 8 razy ale nic to nie daje nie mam pojecia co tym zrobić próbowałem mikrofon wyciszac ale nic to nie daje wyglada to tak jak by dzwiekówka padła ale nie jestem pewny jasli ktos ma albo miał taki problem to bardzo prosze o pomoc
Znam ten problem kuzyn miał tak samo bo zle włożył słuchawki nie do tego wejścia co ma być niestety tylko naprawa, w systemie grzebiąc i szukając sterowników nic nie zdziałasz
Prawdopodobnie karta,jezeli masz gwarancje to daj de serwisu,jezeli nie to proponuje kupic nowa karte np Audigy2 na PCMCIA a jak nie to chociaz na USB.Naprawa laptopow jest bardzo droga,nie oplacalna.