Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Szum w głośnikach laptop

23 Lut 2008, 14:28

Mam laptopa fujitsu siemens płyta głowna SIS wszystko było dobrze do póki raz nie chcacy podłaczyłem słuchawki do wejscia mikrofonu teraz cały czas słychac szum niby głos jest ale zniekształcony jak z 50 letniego radia w słuchawkach tez ,a w dodatku działaja tylko na jaden kanał a w panelu sterowania pisze BRAK URZĄDZEŃ AUDIO instalowałem sterowniki chyba z 8 razy ale nic to nie daje nie mam pojecia co tym zrobić próbowałem mikrofon wyciszac ale nic to nie daje wyglada to tak jak by dzwiekówka padła ale nie jestem pewny jasli ktos ma albo miał taki problem to bardzo prosze o pomoc :)

23 Lut 2008, 15:07

Znam ten problem kuzyn miał tak samo bo zle włożył słuchawki nie do tego wejścia co ma być niestety tylko naprawa, w systemie grzebiąc i szukając sterowników nic nie zdziałasz

02 Mar 2008, 10:46

Prawdopodobnie karta,jezeli masz gwarancje to daj de serwisu,jezeli nie to proponuje kupic nowa karte np Audigy2 na PCMCIA a jak nie to chociaz na USB.Naprawa laptopow jest bardzo droga,nie oplacalna.

02 Mar 2008, 12:48

Kolega już dał tego laptopa na gwarancję powiedzieli że naprawa potrwa do 20dni nie wiadomo jeszcze co się stało.

02 Mar 2008, 14:01

Prawdopodobnie zrobiło się zwarcie i spaliło karte lub kanał nic innego nie powinno się stać

12 Mar 2008, 19:59

Laptop został naprawiony ale trwało to miesiac teraz wszystko jest dobrze wymienili głosniki i karte dzwiekowa dzienki wszystkim za odpowiedzi
Ostatnio edytowany przez Lip@89, 12 Mar 2008, 20:05, edytowano w sumie 1 raz

12 Mar 2008, 20:04

No i sprawa rozwiązana.

12 Mar 2008, 20:06

Jaszcze raz dzieki
Wyślij odpowiedź