Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

31 Sie 2006, 21:09

akurat byłem śiadkiem jak wygrał na bednarach...

niewiem co tan klient miał wsadzone ale nie był to raczej seryjny 1500 ;d ale dobrze porobiony 1.6 DOHC tez zapie*r*la

...nie wiedziąłem, że kierowca Bandziora zmarł +++ taka życia! BYŁ DOBRY!

02 Wrz 2006, 10:41

Które to były zawody ?? Być moze masz racje ze je wygrał. Teraz powstaje duzo jego nasladowców którzy driftują na podobnych sprzetach.

02 Wrz 2006, 21:45

już teraz Ci nie powiem które to były zawody dokładnie ale w zeszłym roku jakos wrzesien pazdziernik...

dyskutowałem z ziomkeim na ten temat i powiedział, że tych banditów z zaspawanym mostem jest więcej niż jeden... Ty jestes z terenów wlkp?

03 Wrz 2006, 12:46

Jestem z Zamoscia ( woj. lubelskie ) i tutaj drifting jest sporadyczny. Ale tak czy inaczej sledze go juz od długiego czasu i to nie od jakiegos roku czy dwóch :) Pozatym bandyta ma dobry rozkład mas i dlatego jest niezłym slizgaczem :d

03 Wrz 2006, 23:05

no ba ;d włosi wiedzieli co maja wiedzieć ;d

a tak wogule masz już prawko i samochod czy obserwujesz biernie tak jak ja :)

Zawsze można iść do Skody Auto <lol> tam ponc sa treningu driftu...
ale i tak najlepszy jest mały dryffcik pod dupermarketem

04 Wrz 2006, 08:38

Wam sie czasami tematy nie pomylily ???
Przejdzcie sobie na pw a nie smietnik robicie.

04 Wrz 2006, 13:30

Niuńka temat jest o filmie Tokyo Drift , a drifting to jak najbardziej temat dotyczący filmu ( przynajmniej tak mi sie wydaje ) Jesli chodzi o moje prawko to jestem w trakcie wyrabiania :D

04 Wrz 2006, 21:00

wyrabiania? czyli chodzisz na kurs? ;) Mnie to czeka za 3 miesiące ;] napisz czy trudno się zdaje, bo jest wiele opini na ten temat! i oczywiście jak zdasz to podaj wynik!!!

27 Lis 2006, 23:31

No to doczekalismy sie piknego DVDRip z lektorkiem

22 Sty 2007, 21:51

oglądałem ten film już dwa razy. mogę powiedzieć że to jeden z najlepszych jakie widziałem. Też mam nadzieję że pokażą się kolejne części. Pozdrawiam całe forum. :grin:

22 Sty 2007, 22:03

1) niech już lepiej nie robią wiecej części bo in Moda na sukces wyjdzie...
2) nie odkopuj starych tematów
3)w kwietniu jest premiera REDLINE

Kod:
http://www.myspace.com/RedLine

też moze być fajne dobre lachy super samochody
Kod:
http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?p=491826

25 Maj 2007, 23:16

Moim skromnym zdaniem ten film super porywajacy nie byl..Ze wszystkich trzech czesci,chyba najlepsza byla pierwsza ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie i nie wszystkim podoba sie to samo.Co nie znaczy ze flim byl zly..Zmiana klimatu przede wszystkim i chyba to wyszło na plus tej produkcji..Mysle ze podtrzymanie tematyki poprzednich dwoch czesci mogloby znudzic fanow tej serii..I chyba chciałbym zobaczyc kolejna czesc i napewno jeszcze raz chetnie bym obejrzał te trzy czesci..glownie ze wzgledu na fajne laski i super auta:))
Wyślij odpowiedź