Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

20 Cze 2007, 10:26

szybka odpowiedź -jestem za, sprawdzone na wielu forach

pomysł jonny'ego też elegancki... taki np. pablo4400 musiał by się bardziej natrudzić by dostać np z 10 pochwał niż przy napisaniu 1000 postów <lol>

jeszcze fajnym bajerem mogła by być możliwość wklejania filmów z youtube w treść postu <jako przekaz wizyjny a nie link>

20 Cze 2007, 10:59

Według mnie wszystkie pomysły OK' [Zwłaszcza raportowanie i ranga zależna od pochwał] Przydałoby się więcej informacji o użytkownikach. Ogólnie kilka zmian na forum na pewno nie zaszkodzi. Teraz tylko czekać na stanowisko administracji ;)
A co myślicie o statystyce? Np. coś z tego: [strona nie jest już dostępna]

20 Cze 2007, 11:55

rapod1 napisał(a):az taki glupi nie jestem

No ja myślę.Tak więc proszę o wprowadzenie tego moda na forum.

21 Cze 2007, 11:52

Bardock napisał(a):

kogo masz na mysli. chyba nie mnie:P. pomysl Bozz"a wcale nie jest glupi. trzeba ciagle pracowac zeby to forum bylo coraz lepsze i zeby bylo malo offtopow i uzytkownikow podobnych do pablo00000*

21 Cze 2007, 12:11

rapod1 napisał(a):
Bardock napisał(a):

kogo masz na mysli. chyba nie mnie:P. pomysl Bozz"a wcale nie jest glupi. trzeba ciagle pracowac zeby to forum bylo coraz lepsze i zeby bylo malo offtopow i uzytkownikow podobnych do pablo00000*

Nie rozumiem , koga mam mieć na myśli?A takich jak pablo4400 nie zabraknie (przepowiadam przyszłość).

21 Cze 2007, 14:56

Wszystko fajne pomysły spoko tylko że każdy dodatkowy plugin spowalnia forum które i teraz nie chodzi najlepiej :( .

21 Cze 2007, 15:19

Ok. cos sie pojawi w lipcu...

destyny: masz problemy z forum? Dlugo czekasz zaladowanie kolejnego posta itp?

21 Cze 2007, 15:23

Mirahz napisał(a):destyny: masz problemy z forum? Dlugo czekasz zaladowanie kolejnego posta itp?

Tak :( czasami to wieki mina zanim mi sie temat wyświetli a o wysłaniu wiadomości to juz nie mówię :( .

21 Cze 2007, 15:38

Że tam się wyrażę - mnie też forum niekiedy strasznie muli mimo , że nikogo zarejestrowanego na nim nie ma (chyba , że 400 gości ,,psuje''forum)

21 Cze 2007, 17:28

Bardock napisał(a):Że tam się wyrażę - mnie też forum niekiedy strasznie muli mimo , że nikogo zarejestrowanego na nim nie ma (chyba , że 400 gości ,,psuje''forum)

zapewniam cie kolego, ze 400 gości nie psuje forum, tylko starają się coś dowiedzieć i czytają forum.

Czasami jak robie "odpowiedź" czekam na załadowanie z 30 sek. A łącze mam 4mb i nic nie sciagam.

21 Cze 2007, 17:38

kukaszr napisał(a):zapewniam cie kolego, ze 400 gości nie psuje forum, tylko starają się coś dowiedzieć i czytają forum.

OMG...Nie rób ze mnie niekumatego.Chodziło mi o to , że być może przez nich forum się muli , ponieważ jest większy ruch...Tak jest na innych forach...

21 Cze 2007, 17:43

Ok. Strona powinna latac. Forum trzeba jeszcze zoptymalizowac.

21 Cze 2007, 18:27

Dobra ludziska gadacie na temat albo wcale nie oftopować ok? a jak hcecie pogadac o dziecku neo to załuzcie temta "pablo4400"

adminowi dziękuje za rozpatrzenie pomysłu :)

21 Cze 2007, 18:33

zYGuś napisał(a):Dobra ludziska gadacie na temat albo wcale nie oftopować ok? a jak hcecie pogadac o dziecku neo to załuzcie temta "pablo4400"

adminowi dziękuje za rozpatrzenie pomysłu :)

Off topicu nie robimy bo rozmawiamy na temat forum :) .

14 Lip 2007, 00:44

za szybka odpowiedzia jestem :P

co do statystyk to nie zabardzo bo to kosztuje server :P

co do rang za pochwaly jestem przeciw to jest nie fair co d nowych uzytkownikow :P najlepiej by sie nie klucic wylaczyc rangi i tylko bedize pisac ile postow napisal ;P

youtube akysz forum by niezle mulilo :D mi nawet przy malym ruchu na forum przy wylaczonym sciaganiu i przy laczu 1,5Mbit Swierzo po formacie C:P nadal wolno chodzi forum a mam FIREFOXA
Wyślij odpowiedź