TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Szybka Odpowiedż

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

Szybka Odpowiedż

Postprzez zYGuś » 19 Cze 2007, 21:57

PostUA:

Droga Administracjo oraz Użytkownicy forum, co w na to aby dodać małą pomoc przy pisaniu postów czyli małe okienko szybkiej odpowiedzi zamiat klikania na odpowiedź, może nie jest to wielka różnia ale jest to przedewszystkim wygodniejsze w odpowiedzi :)

podawać swoje opinie.

poZdr.
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Postprzez Bardock » 19 Cze 2007, 22:00

PostUA:

Nie powiem , good pomysł.Łatwo szybko i przyjemnie by się wtedy pisało ;]
Bardock
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Cze 2007, 19:49

Postprzez rapod1 » 19 Cze 2007, 22:04

PostUA:

ja sie juz przyzwyczailem do normalnego sposobu odpisywania i wolalbym zostac przy tym. jezeli innym bedzie wygodnie to nie mam nic przeciwko temu, ale jednak i tak zostane przy tym co jest bo sie juz przyzwyczailem i git :D

PZDR
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Postprzez Bardock » 19 Cze 2007, 22:08

PostUA:

rapod1 - szybka odpowiedź nie kasuje normalnej odpowiedzi.Możesz wybierać między dwoma.
Bardock
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez LucaS » 19 Cze 2007, 22:13

PostUA:

zYGuś eh... podczas przeglądania modów na phpbb2.pl w poszukiwaniu moda raportowania postow, natknąłem się na mod z szybką odpowiedzą...
Właśnie miałem pisać temat aby dodać taką opcje ;P Skubaniec żes mnie o kilka minut wyprzedził :P

Też jestem za, aby to wprowadzić, wygodniej byloby :]
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Mefisto » 19 Cze 2007, 22:15

PostUA:

No niby dobry pomysł ale popatrzcie na to z innej strony, przyjdzie takie coś ala pablo4400 i zacznie spamować, to mu tylko ułatwi sprawę bo wyśle 20 postów w ciągu 10 sekund a nie 2.
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez zYGuś » 19 Cze 2007, 22:17

PostUA:

administracja powinna pomysleć też własnie o modach, do raportowania postów chociarz jest to dosyć mało potrzebne przy małym natarciu dzieci neo, jeszce mod taki który by wyświetlał rozdzielczość, windows i przeglądarke jakiej używamy, to by upiększyło forum :)

jesteście z nami :D ?

p.s LucaS myślimy podobnie :P :wink:

p.s Mefisto od czego by było raportowanie, no powiedzmy przychodzi taka osoba, jak pablo raport do admina albo stuknac na prv, i done

ja myślę że by tu sie przydało nieco zmian :D
Ostatnio edytowany przez zYGuś, 19 Cze 2007, 22:22, edytowano w sumie 1 raz
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Postprzez fiedzio » 19 Cze 2007, 22:18

PostUA:

Mefisto... istnieje takie coś jak system anty floodowy, który blokuje możliwość pisania kolejnego posta przez XX sekund ;)

Co do tematu:
Pomysł dobry, chociaż lepiej byłoby dodanie możliwości Raportowania Postów...
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:29
Miejscowość: Zajęczniki

Postprzez LucaS » 19 Cze 2007, 22:18

PostUA:

Mefisto napisał(a):No niby dobry pomysł ale popatrzcie na to z innej strony, przyjdzie takie coś ala pablo4400 i zacznie spamować, to mu tylko ułatwi sprawę bo wyśle 20 postów w ciągu 10 sekund a nie 2.

Ale czarne myśli ;)

W PA jest na 99% opcja, aby posty przez jednego usera w jednym temacie były wysyłane w jakis odstępach czasu. Albo, że jak ktoś pisze post, a potem drugi, to one się łącza (w by przemo to jest, ale czy tu to nie wiem) w jeden.

Pomysł dobry, chociaż lepiej byłoby dodanie możliwości Raportowania Postów...

Dałem juz te propozycje w temacie "Proźba, wielka proźba" (powinno byś prośba :P)
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Mefisto » 19 Cze 2007, 22:23

PostUA:

Wole dmuchać na zimne ja na forum jestem po to aby pomagać ludziom w miarę moich możliwości, a to jak to forum działa i jak jest zbudowane mnie nie interesuje (chodzi mi o cały ten mechanizm ;p) dlatego jako ciemny z tej dziedziny nie wiedząc, że jest takie coś jak "system anty floodowy" ostrzegłem was aby nie ułatwiać roboty spamerom
Ostatnio edytowany przez Mefisto, 19 Cze 2007, 22:27, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez zYGuś » 19 Cze 2007, 22:26

PostUA:

nie bądz staromodny, jakoś inne fora wprowadzają zmiany i podwładni są zadowoleni, od kąd pamiętam nie było tu bardzo długo żadnego spamera :)
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Postprzez Bardock » 19 Cze 2007, 22:32

PostUA:

Nie było spamera , ale się pojawił i znikł w mgnieniu oka.Szybka odpowiedź jest bardzo praktyczna!
Bardock
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez pavko89 » 20 Cze 2007, 03:41

PostUA:

wg mnie najbardziej przydatny mod w tej chwili prosze o odpowiedz ktoregos z adminisatorow bo bedziecie tu gadac bez konca i nic z tego nie wyjdzie
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez rapod1 » 20 Cze 2007, 09:10

PostUA:

Bardock napisał(a):rapod1 - szybka odpowiedź nie kasuje normalnej odpowiedzi.Możesz wybierać między dwoma.

@Bardock
az taki glupi nie jestem. mialem na mysli to, ze jezeli innym bedzie dobrze z szybka odpowiedzia to bedzie git, ale ja i tak bd korzystal z normalnej funkcji:)(chyba male nieporozumienie ale nic nie szkodzi)

PZDR
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Postprzez jonny » 20 Cze 2007, 10:20

PostUA:

A ja mam jeszcze inną propozycję .

Mianowicie aby ranga np"zasłużony działacz forum " nie zależała od 1000 postów a od ilości pochwał . Wydaje się to logiczne .

Wpadnie oszołom natrzepie postów i zaraz " zacny pisarz" bez sensu .

Co Wy na to ?
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Następna

Powróć do Opinie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]